Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb poszter a vidéken?

"Winter is coming", vagyis közeleg a tél - mondák Westerosban. Csakhogy itt, kis hazánkban, a Kárpát-medence kellős közepén ennek még nem sok nyoma van. Azt leszámítva persze, hogy lassanként hozzánk is beszivárog az a hófehér áradat, amely mostanság mintha kezdené elárasztani a világot. Hiszen Hófehérke-dömping van! A Grimm-fivérek klasszikus meséjét tévésorozatok (Once Upon a Time, Grimm) és a közeljövőben a multiplexek műsorára kerülő nagyjátékfilmek (merthogy több is készülőben van) is feldolgozzák. Rupert Sanders rendező első filmje, a jövő nyáron debütáló Snow White and the Huntsman (várható magyar cím: Hófehér és a Vadász) is ezt a témát csűri-csavarja a maga egyéni kaland-fantasys módján. Ugyan sokat kell még várnunk rá, a készítők azonban gondoskodnak róla, hogy addig se maradjunk ízelítők nélkül. A trailer megtekintése után eldönthetjük például, hogy melyik hivatalos poszter a legszebb (a világon). Ugyan ezek a promo anyagok már a hétvégén elérhetőek voltak az érdeklődők számára, mi most emeljük a tétet. A kötelező csemegék mellett extra forgatási képeket is tálalunk stikában bagózó vagy éppen hajat dobáló Hófehérkével - hogy a lovas-páncélos statiszta tömeget, már ne is említsük.

Tovább

Egy kis (véres) ízelítő a Halhatatlanokból

2011. 11. 11. És eljöve a nap, mikoron a feledés homályába veszett istenek újból régi fényükben tündökölhetnek. A mai napon tanúi lehetünk a felemelkedésnek. Mert a mai napon bemutatják a mozikban a Halhatatlanok című filmet.

Tovább

Világ Batman-rajongói, egyesüljetek!

Figyelem, figyelem! Denevér-jel fellőve, bőregér-riadó van! Ezennel felszólítunk minden Batman-szimpatizánst, hogy tegyen eleget kötelességének, és hangszálainak minden erejével támogassa Gotham sötét lovagjának legújabb szélesvásznú kalandját!

Tovább

Film születik A burokból

A Twilight-sorozat rajongói örülhetnek: nem elég, hogy a kvadrológia utolsó felvonását két részletben láthatják majd a mozikban, az írónő Stephenie Meyer egy másik regényét is megfilmesítik a közeljövőben.

Tovább

Forgatási képek Középföldéről

Gőzerővel folynak a jövőre esedékes Tolkien-adaptáció, A hobbit munkálatai. Most pedig végre már képeket is láthatunk a forgatási helyszínekről, a díszletekről és Zsákos Bilbó népének egy-két képviselőjéről is. Szürke Gandalfot ugyan továbbra is hiányoljuk, azért az eddigi, Középföldéről készült képeket is érdemes nagy becsben tartani. A filmet pedig epedve várjuk, hiszen aggodalomra sem lehet sok okunk. A hobbitot ugyanis (csak úgy, mint a Gyűrűk ura-trilógiát) szintén Peter Jackson rendező jegyzi.

Tovább

Büszkeség és balítélet meg a zombik plusz egy adag filmes galiba

Javában folynak még az Abraham Lincoln, a vámpírvadász filmadaptációjának munkálatai, de máris nyélbe ütnék Seth Grahame-Smith másik regényének megfilmesítését is. A Büszkeség és balítélet meg a zombik azonban úgy tűnik, kifog a Lionsgate stúdió fejesein. A hírek szerint ugyanis újabb rendező dobta vissza a Jane Austen klasszikusát újraértelmező történet szélesvásznú levezénylésének lehetőségét.

Tovább

A Bosszúállók rendezőjétől Shakespeare sem menekült

Bizony, Joss Whedon újra akcióba lépett. Még be sem fejeződtek a legújabb Marveles képregény-adaptáció forgatásai, a rendezőnek máris új filmjét reklámozzák. Méghozzá nem is akármilyet: a Buffy, a vámpírok réme atyja ezúttal Shakespeare egyik klasszikus komédiáját dolgozta fel.

Tovább

S szólt a Holló: sohamár! Exkluzív forgatási infók II.

Előző cikkünkben beszámoltunk a rövidesen készülő Holló (Raven) című természetfeletti, 19. századi krimi filmről. Kémünk, Tazzie a forgatáson járt, mint munkatárs, így belső szemmel mutatja be nekünk beszámolójában a készülő szuperprodukció egyes aspektusait - amik különösen értékesek, mert ezek pontosan azok a részletek, amikről semmit, de semmit nem tud a mozinéző. Folytatódik exkluzív anyagunk a Holló budapesti forgatásáról.


Tovább

S szólt a Holló: sohamár! Exkluzív forgatási infók I.

Az író borzongató történeteit széles körben olvassák, szeretik, ő pedig egyre vadabb, félelmetesebb és rettenetesebb dolgokat vet papírra. Aztán egy napon megjelenik nála a hatóság, és bizony, gyilkossággal vádolják. Miért őt, aki ki se mozdul íróasztala tízméteres vonzáskörzetéből? Nos, mert valaki úgy gyilkol, ahogy egyik-másik szereplő az ő regényében. Ez még kevés bizonyíték, de ha egy kiadatlan írása is megelevenedik egy bűntényben... Olvastunk és láttunk is már ilyet (például a Szűkgatyás Kapitány főszereplésével készült Castle-ben is), de képzeljük el ezt kellemes 19. századi keretek között, ópiumosszelencékkel, lovas fogatokkal, hideg, ködös tájakkal... ez egy olyan recept, amire szinte senki nem tud nemet mondani. Egy kis gothic hangulat, rejtély, misztikum - jó táptalaj ez a legremekebb sztoriknak. Örömhírrel szolgálhatunk: már javában úton van A Holló című film, ami Edgar Allan Poe figurájával a középpontban egy ilyen természetfeletti gyilkosságsorozattal foglalkozik. Ráadásul kémünk, Tazzie jelen volt a forgatáson is...


Tovább

Újabb Akira-szereplők a láthatáron?

A múlt héten már hírt adtunk arról, hogy a kultfilmnek számító Akira című animét már biztosan megfilmesítik Hollywoodban. A rendező és a producerek kiléte fix, minden másról egyelőre csak pletykák keringenek. A főszerepekre azonban úgy tűnik, már megvannak a jelöltek.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek