A múlt héten már hírt adtunk arról, hogy a kultfilmnek számító Akira című animét már biztosan megfilmesítik Hollywoodban. A rendező és a producerek kiléte fix, minden másról egyelőre csak pletykák keringenek. A főszerepekre azonban úgy tűnik, már megvannak a jelöltek.

 

És nem is akárkik! Nem új keletű hír, és egyre biztosabbá válik, hogy Kaneda szerepére a Tron: Örökség című moziban nyújtott alakítása után sztár státuszba előlépett Garret Hedlundot szeretnék megnyerni. És az ifjú titán ugyan miért utasítana vissza egy újabb látványmozis, szép kis gázsival járó felkérést?

Rajta kívül azonban igazi világsztárokat is felvonultatnának az Akira-filmben a producerek. A hírek szerint az Ezredes szerepére Gary Oldmant szeretnék minél inkább megnyerni. Miyako kapcsán pedig úgy gondolják, Helena Bonham-Carter lenne az ideális választás. A két színész tehetségéhez és hozzáértéséhez nem fér kétség, hiszen ők azok, akik szinte bármilyen szerepet képesek eljátszani. (Ezt egyébként már duóban is bizonyíthatták, hiszen a brit színjátszás éllovasait felvonultató Harry Potter-filmekben együtt szerepeltek.) Az azonban, hogy az anime rajongó mennyire találják majd őket hitelesnek ezekben a szerepekben, már más kérdés. Feltéve persze, hogy valóban az ő nevük fogja többek között fémjelezni az Akira-filmet...

Forrás: geektyrant.com

Rhaenyra bejegyzése