Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Hobbit - Két filmből három lesz!

Peter Jackson nemrég bejelentette, hogy a már leforgatott anyaghoz további részleteket terveznek, ugyanis a jó ideje várt A hobbit története túlnőtte a neki szánt játékidőt. 
A facebookon olvasható bejegyzés szerint Jackon megtekintette az elővágott verziókat, és ekkor fogant meg fejében a gondolat: akár három részes is lehetne a Gyűrűk Ura előzménye.

Zsákos Bilbó és Gandalf története kikerekedik, a hiányzó részek forgatását jövőre kezdik el. Erre áldását adta a  New Line Cinema, a Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films is. Amíg várakozunk, olvassatok más fantasy-kat is:

Tovább

A nap videója: Hogyan készül A hobbit - avagy a 3D-s filmezés rejtélyei

Hobbitok, elfek, törpék lepték el újra Középfölde díszleteit. Némi képzavarral élve, hiszen valójában zöld háttér előtt zajlanak a forgatások, de nemsokára a festői Új-Zéland hegyei és erdői várnak a stábra. Addig is csodálkozzunk, hogyan fest egy green box-os stúdiófelvétel: mindez megspékelve korunk fekélyével, a három dimenziós technológiával. Peter Jackson videóblogbejegyzése következik.

Tovább

Forgatási képek Középföldéről

Gőzerővel folynak a jövőre esedékes Tolkien-adaptáció, A hobbit munkálatai. Most pedig végre már képeket is láthatunk a forgatási helyszínekről, a díszletekről és Zsákos Bilbó népének egy-két képviselőjéről is. Szürke Gandalfot ugyan továbbra is hiányoljuk, azért az eddigi, Középföldéről készült képeket is érdemes nagy becsben tartani. A filmet pedig epedve várjuk, hiszen aggodalomra sem lehet sok okunk. A hobbitot ugyanis (csak úgy, mint a Gyűrűk ura-trilógiát) szintén Peter Jackson rendező jegyzi.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek