Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Russell Crowe szomorú híre

Jó ideje keringett az a pletyka az interneten, miszerint Russell Crowe lesz Alex Murphy rendőrtiszt megformálója a Robotzsaru remake-jében. Ez egy eléggé magas laszti volt, amit a csodás verekedéseiről hírhedtté vált színész olyan zseniálisan lecsapott, hogy a pub fala adta a másikat. Russell Crowe a hősöm, ez nem kétséges.

Tovább

Új képek az új Dredd Bíróról

Bizony, bizony, érkezik egy Dredd Bíró-remake is, sőt már képek is vannak róla! Kemény lesz, véres lesz, mocskos lesz, nagy fegyverekkel, meg amit akartok! Szerény személyem érzi, hogy a kőkemény páncélozott igazságosztó és csinos kísérője, Anderson bíró (aki Olivia Thirlby lesz) az agyvelőre feltűnően hasonlító színre fogja mázolni a mozivásznat! Kíváncsian várjuk tehát a filmet, amely szeptemberben már a mozikba kerülhet!

Tovább

Csalfa, őrült Resident Evil: Retribution trailer

A Resident Evil filmek folyamatosan újra és újra meglepik az embert. Az első még valamennyire kiszámítható volt (értsd: teljesen), de a másodiktól kezdve egyre jobban hagyták elgurulni a gyógyszert a készítők. De ez nem baj, sőt! Szeretjük az ilyen jellegű őrültséget.

Tovább

Total Recall a Földön

Újabb hírek érkeznek a Total Recall című kultikus film remake-jéről, ezúttal a film szinopszisa került nyilvánosságra, és természetesen jó néhány név is felbukkant már, mint az általunk már jól ismert karakterek megtestesítői. Hogy a most kiszivárgott szinopszis és a szereplőgárda néhány tagjának megnevezése jó hír-e vagy rossz, azt az olvasók értékítéletére bízom, mindenesetre én azért kicsit húzom a szám...

Tovább

Steampunk rövidfilm: Miért nem érdemes az úttesten ácsorogni?

Consurgo, consurgere, consurrexi, consurrectum. Latin ige, annyit tesz: felkelni, felemelkedni. Ezt az igét választották címül azok a diákok, akik az alábbi, erősen steampunk beütésű animációs filmet készítették. Saját bevallásuk szerint másodikas egyetemista korukban készítették ezt a morbid, de gyönyörű alkotást, amiben egy kislányt ismerhetünk meg, aki fiatalon jön rá, hogy nem mindig éri meg az úttest közepén állni...

Tovább

Kedvcsináló - Az Éhezők Viadala (trailer és vadonatúj képek!)

Nagyon, nagyon jön Az Éhezők Viadala - végre! A filmesek pedig aztán nagyon tudják, mivel lehet felzaklatni a várakozókat: szépen, lassan, finoman adagolják az újabb és újabb információmorzsákat a készülő filmről. Hol egy új trailer bukkan föl, hol brilliáns poszterek az egyes karakterekről, vagy a viadal egyes zónáiról... most a forgatásról dobtak be néhány újabb képet, és ami azt illeti, nekünk tetszik, amit látunk.

Tovább

Minimalista SF-moziplakátok

Vannak olyan művészek, akik ki nem állhatják a csiricsáré filmplakátokat. Ők a minimalizmus hívei, minél kevesebb dolog legyen a plakáton, de az legyen jellemző. Itt látható néhány ilyen plakát, de mielőtt elolvassuk a film címét, próbáljuk meg kitalálni, melyik filmet akarta így reklámozni a művész. érdekes, és szórakoztató játék. A megfejtéshez nem árt ismerni a filmeket.

Tovább

Kint van a Prometheus trailer!

Egy szót sem. Nézni kell csak. Most.

Bizony, 2012 JOBB év lesz a sci-fi kedvelő filmnézőknek, mint az idei volt!

Tovább

Prometheus: az első trailer trailere

... és ez nem vicc! A végleges trailer holnap, csütörtökön érkezik, de már most kaptunk egy ízelítőt belőle. (Ezt hívják totális háborúnak, méghozzá az idegek ellen a marketing összes létező nehézfegyverével vívott hadjáratnak!) Mi egyre jobban fanatizálódunk, annak ellenére, hogy Mr. Scott közölte: nem lesz (?) xenomorf alien (?!) a filmben. Aki erre blaszfémiát kiált, és tárcsázza az inkvizíció számát, ne tegye, az Inception-ben sem volt xenomorf és mégis jó film volt. A Prometheus pedig tejszínes zöldségágyon alázza majd szét talán még az Inception-t is, ha minden jól megy... No, de nézzük a trailer trailerét - holnap pedig az éles előzetest!

Tovább

Apokaliptika haladóknak I. rész

Az emberiség érdeklődési köre néhány évtizeden belül is drámaian meg tud változni a világgal kapcsolatban. Hatvan-hetven évvel ezelőtt a Föld lakosságának jelentős része azon járatta vadul az eszét, hogyan tudna birtokából több termést kicsikarni, ma pedig azon, hogy hogyan tudná a nagyapa földjét akármilyen áron eladni, hogy megvehesse azt a szuper autót a Darth Vaderes reklámból. De két dologra mindig is kíváncsi volt az ember: hogyan keletkezett a világ, és hogy hogyan lesz vége. Utóbbi azért is érdekesebb, mert megvan a lehetősége, hogy ott sajnos az adott ember jelen is lesz. És mivel szeretünk felkészülni mindarra, ami jön, több világvége-történetünk és lehetőségünk van, mint teremtés- vagy eredettörténetünk, ami elég nagy munka. A teljesség igénye nélkül, lássuk, melyek a "legnépszerűbb" világvégék!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek