A Star Trek - Sötétségben után a következő sci-fi film június 7-én debütál a magyar mozikban. Ez pedig nem más, mint a két Smith - Will és Jaden- főszereplésével elkészült A Föld után.

A Föld az emberek számára már rég egy elhagyott bolygó, azonban egy arra járó űrhajóval apa és fia (Will Smith, Jaden Smith) kényszerleszállást végez. Az apa, Cyber súlyosan megsérül, így a fiának, Kitaira hárul a feladat, hogy a vadakban burjánzó bolygón megtalálja az elhagyott jeladót…

Ehhez kapcsolódóan nemrég jött ki két klip is a filmből, amiket máris megmutatunk Nektek.

1./ Az első részletben láthatjuk, ahogy Cyber felkészíti fiát a rá váró feladatra: Kitainak át kell vágnia egy ismeretlen lényektől hemzsegő dzsungelen, hogy megtalálja a lezuhant gépük feketedobozát. Máskülönben meghalnak.

2./ A mai nap kijött részletben pedig láthatjuk a dzsungel lakóit: a vad majmok körbevették Kitait, feltehetően nem túl barátságos szándékkal...

Mindenesetre ez az év eddig is, és várhatóan a jövőben is kiváló sci-fi filmekben lesz gazdag. Már nagyon várjuk azt, hogy megtudjuk mi lesz A Föld után!

Hogy a várakozás ne teljen hasztalanul, itt elolvashatjátok egyik szerkesztőnk Star Trek - Sötétségben mozifilmről készült véleményét.