Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

S szólt a Holló: sohamár! Exkluzív forgatási infók II.

Előző cikkünkben beszámoltunk a rövidesen készülő Holló (Raven) című természetfeletti, 19. századi krimi filmről. Kémünk, Tazzie a forgatáson járt, mint munkatárs, így belső szemmel mutatja be nekünk beszámolójában a készülő szuperprodukció egyes aspektusait - amik különösen értékesek, mert ezek pontosan azok a részletek, amikről semmit, de semmit nem tud a mozinéző. Folytatódik exkluzív anyagunk a Holló budapesti forgatásáról.


Tovább

El van a lépegető, ha játszik...

Allergiás vagy a macskaszőrre? Nincs időd naponta többször sétálni vinni a kutyust? Nem mersz bevállalni egy egzotikusabb állatot, mint mondjuk a sikló vagy a madárpók? Túl macerás még a hörcsög is? A halaid már az első nap felfordultak az akváriumban? Mielőtt arra a következtetésre jutnál, hogy a kisállattartást nem Neked találták ki, tegyünk még egy próbát. Hiszen a birodalmi lépegető nevelését még biztosan nem próbáltad! Pedig nagyon önálló kis lényről robotról van szó, aki még fogyasztást és sétáltatást sem feltétlen igényel. Nick Drummond fotósorozatán a Star Wars-univerzum abszolút "kis kedvencének" egy (önálló) napját követhetjük nyomon.

Tovább

S szólt a Holló: sohamár! Exkluzív forgatási infók I.

Az író borzongató történeteit széles körben olvassák, szeretik, ő pedig egyre vadabb, félelmetesebb és rettenetesebb dolgokat vet papírra. Aztán egy napon megjelenik nála a hatóság, és bizony, gyilkossággal vádolják. Miért őt, aki ki se mozdul íróasztala tízméteres vonzáskörzetéből? Nos, mert valaki úgy gyilkol, ahogy egyik-másik szereplő az ő regényében. Ez még kevés bizonyíték, de ha egy kiadatlan írása is megelevenedik egy bűntényben... Olvastunk és láttunk is már ilyet (például a Szűkgatyás Kapitány főszereplésével készült Castle-ben is), de képzeljük el ezt kellemes 19. századi keretek között, ópiumosszelencékkel, lovas fogatokkal, hideg, ködös tájakkal... ez egy olyan recept, amire szinte senki nem tud nemet mondani. Egy kis gothic hangulat, rejtély, misztikum - jó táptalaj ez a legremekebb sztoriknak. Örömhírrel szolgálhatunk: már javában úton van A Holló című film, ami Edgar Allan Poe figurájával a középpontban egy ilyen természetfeletti gyilkosságsorozattal foglalkozik. Ráadásul kémünk, Tazzie jelen volt a forgatáson is...


Tovább

Egyszer volt, hol nem volt - két Grimm-sorozat is volt

Vagyis egészen pontosan még van. A Grimm-testvérek klasszikus meséinek többféle adaptációja született már, a filmektől kezdve a rajzfilmeken át egészen a képregényekig, tévésorozattal azonban még nem igen lehetett dolgunk. Most ezt a hiányt pótolják az amerikai sorozatgyárosok, méghozzá rögtön két szériával.

Tovább

Újabb Akira-szereplők a láthatáron?

A múlt héten már hírt adtunk arról, hogy a kultfilmnek számító Akira című animét már biztosan megfilmesítik Hollywoodban. A rendező és a producerek kiléte fix, minden másról egyelőre csak pletykák keringenek. A főszerepekre azonban úgy tűnik, már megvannak a jelöltek.

Tovább

Amerika kapitány máris visszatér?

Még meg sem jelent dvd-n az idei év egyik kasszasiker képregény-adaptációja, máris a folytatásról érkeznek a hírek. Ugyan csak és kizárólag a Bosszúállók és a Vasember 3 lezavarása után kezdik meg az Amerika kapitány 2 munkálatait, a forgatókönyvírók már most képtelenek arra, hogy tétlenül üljenek a babérjaikon.

Tovább

A trekkerséget nem lehet elég korán kezdeni

Kedves Szülők! Bizonyára Önöknek is meggyűlt már a baja csecsemő korú kisgyermekük etetésével, elegük van már a végeláthatatlan "bébiétel versus csempe/tapéta és minden egyéb konyhai felület" - típusú harcokból, a gyermek kiskanállal szemben tanúsított masszív ellenállásáról nem is beszélve. Nos, ez esetben a Star Trek-es babaetető szettet Önöknek találták ki! A kiskanalat Kirk kapitányEnterprise-járól mintázták, de ha ez még nem volna elég, a beépített lámpák garantáltan lekötik a babák figyelmét. Az "űrszekéren" érkező falatoknak pedig melyik kis lurkó tudna ellenállni? Pláne ha a partedli is világít! Bár az is igaz, hogy nem lehet nagy szükség a nyakba kötős funkciójára, amikor a csillaghajó szállítja az ételt a baba szájába...

Tovább

A nap képei: kutyajó sci-fi/fantasy maskarák

Ha február lenne, nyugodt szívvel mondhatnánk, hogy itt a farsang, áll a bál! Helyette azonban a Mindenszentek ünnepe közeleg - viszont Amerika után szabadon ugyanúgy kapkodunk a jelmez-ötletek után. És ha már jelmezbe bújhat a fél világ, ugyan mért ne öltözhetnének be kedvenceink is? Vannak, akik már meg is tették. A következő képes összeállításban a legeredetibb kutyagúnyák következnek, Star Wars-, Harry Potter- és Power Rangers-témákban, ráadásként egy örök klasszikussal!

Tovább

Ahogy Marty McFly kalandja befejeződhetett volna...

A '80-as évek egyik kultfilmje volt a Vissza a jövőbe, ami kétségkívül még kedveltebb témává tette az időutazás kérdését. Bár nehezen róhatnánk fel bármilyen hibát Robert Zemeckis trilógiájának, azért bármikor felmerülhet egy ötlet, ami tovább tökéletesítheti a sztorit. Példának okáért rögtön itt van ez az alternatív befejezés, amelyben Marty és a Doki valóban a jövőbe utaznak - talán túlságosan is. Merthogy hirtelen egy messzi-messzi galaxisban találják magukat, és csak a csillagközi forgalmi dugónak köszönhető, hogy elkerülik Anakin Skywalkeréket.

Forrás: geektyrant.com

Rhaenyra bejegyzése

Tovább

A szombat reggel képe: ideális jármű a közlekedési dugókra

 

A Warhammer 40000 orkjai ihlették és meg is megirigyelhetnék ezt a gyönyörű, kecses jószágot, amely ideális parasztlázadás, nagymértékű ikea-leárazások és közlejedési dugók idején. Ez az autó soha nem hagy cserben, mint egy Tigris tank, 1100 is megiszik 100-on, és rossz szögben még egy akna sem lyukasztja ki. Ráadásul, van még egy jó tulajdonsága: még egy pangó gépjárműpiac sem tehet be, ha el akarod adni. Csak akkor fémként kell aposztrofálni, és kg-ban fizetnek majd érte.

Tovább

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek