Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trónok harca: Elstartolt a harmadik évad!

A Trónok harca harmadik évada egy zseniális nyitó résszel tért vissza a TV képernyőre! Az első epizód fantasztikus volt, alig tudom kivárni mi lesz a folytatásban! Nektek, hogy tetszett?

Tovább

Új trailer! A Vasember 3 közeledik!

A Vasember 3 áprilisi bemutatója egyre közeledik, így nem csoda, hogy egyre több trailer bukkan fel a filmről. Jelen esetben egy kínai oldalon bukkantunk rá az új trailerre, amit most itt meg is mutatunk Nektek!

Tovább

Kedvcsináló - Az Éhezők Viadala (trailer és vadonatúj képek!)

Nagyon, nagyon jön Az Éhezők Viadala - végre! A filmesek pedig aztán nagyon tudják, mivel lehet felzaklatni a várakozókat: szépen, lassan, finoman adagolják az újabb és újabb információmorzsákat a készülő filmről. Hol egy új trailer bukkan föl, hol brilliáns poszterek az egyes karakterekről, vagy a viadal egyes zónáiról... most a forgatásról dobtak be néhány újabb képet, és ami azt illeti, nekünk tetszik, amit látunk.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek