Újabb hírek érkeznek a Total Recall című kultikus film remake-jéről, ezúttal a film szinopszisa került nyilvánosságra, és természetesen jó néhány név is felbukkant már, mint az általunk már jól ismert karakterek megtestesítői. Hogy a most kiszivárgott szinopszis és a szereplőgárda néhány tagjának megnevezése jó hír-e vagy rossz, azt az olvasók értékítéletére bízom, mindenesetre én azért kicsit húzom a szám...

 

 

A film alapját természetesen még mindig a Philip K. Dick által írt We Can Remember It For You Wholesale című novella képezte, és valóban, a történet lényegében nem is tér el az előző film forgatókönyvétől. Csak egyetlen, "icipici" változtatás történt: a filmben szó sem esik a Marsról. A készítők szerint sokkal realisztikusabb és hangulatosabb, ha az események a Földön játszódnak (hát persze...). A nem is olyan távoli jövőben az új film szerint Euroamerika és Új-Sanghaj megabirodalmai fognak totális háborút vívni a Földön, a készítők ebbe a háttérsztoriba kívánják beleerőszakolni Douglas Quaid nagy kalandját. Azért annyi megnyugtatót találtam az eddig napvilágra került hírekben, hogy a hárommellű prostit azért benne hagyták!

A remake rendezője Len Wiseman (Underworld) lesz, és a szereplőgárdában olyan hírességek kaptak helyet, mint Colin Farrell (Schwarzenegger most épp forog az otthonában - szivarral a szájában!), Kate Beckinsale, Jessica Biel és Bill Nighy (az Igazából Szerelem lepattant rocksztárját elég nehezen tudom elképzelni egy földalatti ellenállás vezetőjeként, de ugye nem én csinálom a castingot, szóval meghúzom magam).

A trailer nincs messze, a film premierje 2012 augusztusára várható.

via Blastr