Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nehéz jelmez

Toochee, a Galaktikus

Tovább

Videó: Birodalmi induló kutya-előadásban

Nos, érdekes videóval állt elő az imént Tetsuo kolléga. Ebben nem orgonán, skótdudán, hegedűn vagy szintetizátoron játsszák el Darth Vader gonosz bevonulózenéjét, hanem - vaú! - kutyákon. Pulit ugyan nem látunk közöttük, de reméljük, csak azért, mert ők már a Holdon vannak.

Tovább

A Birodalmiak már a spájzban vannak

Toochee, a Galaktikus

Tovább

A nap képei: 2012 nagy boxmeccsplakátjai

Az angolszász országokban nagy hagyománya van a férfias sportok egyik leghíresebbjének, a boxnak. Ezeken a helyeken (főleg régen) igazi társasági esemény volt egy-egy boxmeccs: nagyon komolyan voltak reklámozva is, és aki uraságnak tartotta magát, az mindenképpen látogatta ezeket az eseményeket. Van ezeknek egy speciális plakátstílusa is (lásd: nyitókép), amivel reklámozták őket. Nos, alább 2012 potenciálisan legnagyobb boxmeccseinek promó-plakátjait láthatjuk, klasszikus módon még egy visszavágó is van köztük. De még ha nem is box, hanem valami más küzdőport kerülne elő... mi akkor is az első sorból nénznénk ezeket!

Tovább

Amikor a felkelőknek már nem telik X-szárnyú vadászra

Tovább

Halálcsillag a karácsonyfán

A Star Wars hatása alól a karácsony se lehet mentes. Stílszerűen a fán lógó üveggömbök cseréltek helyet az univezum legveszedelmesebb gömnbjével.

A halálcsillag:

Az épülő halálcsillag 2:

Egy kis kézimunka:

És végül LEGO-ból a világ legnagyobb LEGO karácsonyfáján:

Toochee, a galaktikus

Tovább

Boldog karácsonyt kíván a Galaktika Blog

Boldog, békés ünnepet kívánunk minden Olvasónknak!

- a Galaktika Blog csapata

Tovább

A nap képe: A hercegnő és a robot

Túlteng (szerencsére) a Galaktika manapság hercegnőkben: nemrég tudósítottunk az alternatív Disney-hercegnőkről, másrészt a januári Galaktika magazinban (már megtalálható az újságárusoknál és a szerkesztőségben!) is olvashatunk egy nem akármilyen Királykisasszonyról Molly Brown tollából, és most még itt van nekünk Leia Organa is, néhány jellegzetessége kidomborítva. A CGHUB Che-Che nevű tagjának alkotása.

Tovább

A tél közeleg... a karácsony közeleg

Valóban közeleg a karácsony, erre emlékeztet ez a kedves plakát is, ahol Ned Starkot láthatjuk a Trónok harcából, ahogy a sokmillió Westerosi gyermek zoknijának megtömése nyomasztja. Mert Westerosban ő a Mikulás.

Tovább

A magyar-román barátság újabb záloga

Bartók Béla, a nagy gyűjtő-zeneszerző olyan időkben járta a magyar tájakat, melyeket a legoptimistábbak is sötét éveknek neveztek: 1920 után is úton volt, és nagyon fontosnak tartotta, hogy olyan tájakon is megforduljon, melyeken élnek magyarajkúak, de hivatalosan nem Magyarországhoz tartoznak. Leveleiben gyakran írta: nagyon aggódik a magyar-román barátság miatt, mert azt "kívülálló erők", akiknek "érdekük viszályunk" igyekeznek megrontani. Nos, a magyar kultúra ezen zászlóhordozója minden bizonnyal boldogan látná, hogy magyarok és románok a kultúra (és büszkén emeljük ki: a sci-fi kultúra!) jegyében igenis tudnak jóbarátok lenni, együtt lenni - és közös missziót szervezni! Ugyanis így cselekedett nem rég az 501-es Légió Magyar Helyőrsége: a Román Helyőrséggel közösen, Romániában vettek részt egy rohamosztagost próbáló, nemes küldetésen. Nagy örömmel vettük, hogy kaptunk egy jelentést a misszióról, amit most közre is adnánk: a Légiós Különítmény vezetőjének, László Norbert parancsnokhelyettesnek beszámolója következik. Ha droid vagy, bújj el, mert most kitör a Csillagok Háborúja és jön a rohamosztag!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek