Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó vacsora Star Wars mozaik - 70.448 mozifilm képkockából

Van valahol a világon egy Avinash Arora nevű személy, akit nagyon meg kellene ölelni és venni neki egy sört. Ez az ember ugyanis létrehozta ezt az itt látható képet. Lehet mondani, hogy ez még nem sok, hiszen sokan alkotnak hasonlóakat, sőt, akár még jobbakat is, azonban ez a kép különleges - ugyanis egy mozaik. Egy 70.448 Star Wars film-jelenet-képkockából összerakott, hatalmas mozaik.

Tovább

Túlzásba vitt karácsonyi fények

Toochee, a Galaktikus

Tovább

John Williams 80 éves

John Williams zeneszerző a 20. század második felének, illetve a 21. század eddigi részének egyik meghatározó alakja. Ő felelős tulajdonképpen a modern filmzene létrejöttéért, és ez nem túlzás. Minden fontos sci-fi és fantasy klasszikus film zenéjét ő komponálta, pl. A csillagok háborúja, Az elveszett frigyláda fosztogatói stb. Spielberg és Lucas szinte mindig vele dolgoztak, eddigi munkásságának eredménye 139 film és tévésorozat zenéje, amelyből a 10 legjobbat választottuk ki. Boldog Születésnapot, Mr. Williams!

Tovább

Star Wars vs. Star Trek: Liam Neeson vs. Patrick Stewart

Mielőtt azt gondolná bárki is, hogy a két filmsztárt ketrecharc keretében megmérkőzött egymással annak érdekében, hogy vajon a Star Wars-, illetve a Star Trek-rajongók menőbbek-e, ki kell ábrándítsak mindenkit. Nem ez történt. Viszont valami hasonló valóban lejátszódott a brit Graham Norton Showban.

Tovább

Star Trek asztal, avagy Enterprise a nappaliban

Toochee, a Galaktikus

Tovább

Millenium Falcon a Balti-tenger alatt?

A tengerek kutatói sok mindent találtak már eddig a nagy vizek mélyén, gondoljunk csak a hatalmas hajóroncsokra vagy elsüllyedt kincsekre. De a legutóbbi felfedezés minden szempontból különleges: egy Balti-tengeren kutatásokat végző csoport a tenger fenekén olyan tárgyra bukkant, amely feltűnően hasonlít Han Solo űrhajójára. Vajon tényleg egy vérbeli szenzációra bukkantak, vagy az egész nem több egy ügyes trükknél?

Tovább

A nap képe: Frodónak vége.

A derék kis hobbit, Zsákos Frodó alapból is kellemetlenül érezte magát a nazgulok közelében. A Gyűrűlidércek megfagyasztották a vérét és semmit nem akart jobban, mint elbújni. Nos, ha az alábbi képen elénk táruló látvánnyal találta volna szemközt magát, akkor egyenesen azt kívánta volna, bár sorsolták volna inkább ki az Éhezők Viadalába, mert a sima nazgul még oké, de a sith nazgul már erős...

Tovább

A birodalmiak már a kutyaólban vannak

Toochee a Galaktikus

Tovább

A nap képe: Boob-a Fett

Darth Vader igazi kebelbarátja mutatkozik be ezen a két fotón, a fejvadász Boob-a Fett, aki a Cic bolygóról való származását sem tagadta soha. Ez a cici harcos igazi veszélyt jelent, még a tapasztalt, alapvetően cölibátusban élő jedikre is.

Tovább

A nap képe: elegáns fegyver egy civilizáltabb kor számára

Bizony, egy civilizáltabb kor. Ahol nem kell külön felvágni és pirítani a kenyeret, egyszerre történik. Most már csak az Erő-fokhagymázást kéne hozzá kitalálni, és kész lenne minden idők legzseniálisabb ételkészítési metódusa.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek