Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap képei: 2012 nagy boxmeccsplakátjai

Az angolszász országokban nagy hagyománya van a férfias sportok egyik leghíresebbjének, a boxnak. Ezeken a helyeken (főleg régen) igazi társasági esemény volt egy-egy boxmeccs: nagyon komolyan voltak reklámozva is, és aki uraságnak tartotta magát, az mindenképpen látogatta ezeket az eseményeket. Van ezeknek egy speciális plakátstílusa is (lásd: nyitókép), amivel reklámozták őket. Nos, alább 2012 potenciálisan legnagyobb boxmeccseinek promó-plakátjait láthatjuk, klasszikus módon még egy visszavágó is van köztük. De még ha nem is box, hanem valami más küzdőport kerülne elő... mi akkor is az első sorból nénznénk ezeket!

Tovább

Az év legfeministább videojátéka?

Pont tökös videojáték karakterekkel kapcsolatos írásunk után pár nappal bukkantunk rá egy amerikai honlapra, kvázi blogra. Ennek üzemeltetője rengeteg témát dolgoz fel: pop-kultúra, számítógépes játékok, tudomány, hírek, politika... Ez utóbbi kategóriában rendszeresen előbukkan a feminizmus, mint téma, és a blogger harcias feministának vallja magát. Nem rég írt egy posztot arról a videojátékról, ami szerinte a Legfeministább Játék 2011 cím befutója... Soha nem találnátok ki. Ez a játék a Warhammer 40k: Space Marine.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek