Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Picard kapitány és a sligovica

Picard kapitány beadja a kulcsot, ha sürgősen nem jut kedvenc italához. Nem az Earl Greyhez feketén.

Tovább

A nap képe: Cantia Royale

Han Solo még James Bondnál is elöbb lőtt.

forrás:geektyrant.com

Tovább

A nap képe: Milliónyi lélek sikolt fel egyszerre!

Lehetett volna rosszabb is az előzmény-trilógia.

forrás:nerdbastard.com

Tovább

Csillagok Itala: a Qui-Gon Gin

Ezt isszák a világűr végtelen óceánjának tengerészei, a legerősebb csillagközi veteránok, harcosok és civilek egyaránt... a Qui-Gon Gin üt, mert vele van az Erő!

Tovább

A Nagyúr és a dolgok Sötét Oldala

Azt tudjuk, hogy Darth Vader alapvetően a dolgok sötét oldalát kedveli. Így van az Erővel is, dühe, haragja és félelme ott sokkal kiélhetőbb. Nos, amikor díszes kompániájával egy ital mellett zenét hallgat... akkor is a sötét oldalt kedveli jobban.

Tovább

A nap képe: R2-D2 smink

Május 4 kapcsán egy sminkkellékekkel foglalkozó cég ajánlotta a hölgyeknek ezt a szemfestést (és a hozzá szükséges eszközöket). Véleményünk szerint nagyon menő dolog egy ilyen jellegű smink bevállalása akármilyen cégtől - le a kalappal! (Reméljük, a lányok nem kezdenek el tőle csipogni-prüntyögni, meg védőpajzsokat megszerelni.)

geektyrant

Tovább

Az 501-es Légió és a magyar Star Wars fandom mindenkit vár május 4-én!

Többek között az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége is szerettel várja találkozóra a magyar Star Wars rajongókat! Csütörtökön, 2012 május 4-én a Vörösmarty téren, 16:30-tól várnak mindenkit!

"May the Fourth be with you!

Május negyedike a Csillagok háborúja-rajongók nemzetközi ünnepnapja. Az apropóját egy vicces félrefordítás adta pár évvel ezelőtt, mikor is egy német Tv-műsorban a „may the force“ kijelentésből az Erőt (force) simán “negyedik”-nek (fouth) értette hasonló csengésük miatt a műsorvezető. Ez adta az alapötletet, hogy legyen május negyedik napja az a nap, mikor az SW-fanok világszerte megünneplik a saga fennállását, jelmez, póló, övön lógó fénykard hordással, vagy bármi mással ami a Csillagok háborújához köthető.

Éppen ezért idén a hazai rajongói közösség egy kisebb felvonulást tervez a jeles napra. Segíti őket, hogy a jeles nap éppen péntekre esik, úgyhogy kihasználva a délutánt, Budapesten, 16-17 óráig gyülekeznek a Vörösmarty téren. Ha már mindenki megérkezett, a Deák tér-Bajcsy-Zsilinszky-Oktogon útvonalon egészen a Hősök teréig menetelnek, és még talán ott is maradnak, hogy fénykardjaikkal színesítsék a budapesti estet. A kezdeményezést példátlan összefogás jellemzi, várhatóan rengeteg jelmezes és „civil” felvonuló fog részt venni az eseményen, és már számos blog, hírportál, újság vagy tv-csatorna is bejelentette, hogy riportot készít az eseményről, vagy legalábbis ott lesz.

Legyen egy jó május negyedikénk, akinek van kedve, ideje, tartson a csapattal. Az Erő legyen velünk!"

 

Tovább

Zseniális videó a sith lordról, akinek nem adták át a helyet a metrón

Sith Lordnak lenni nem egyszerű. Idősként pedig végképp. Ebben a feszültséggel teli világban, ahol a metrón fütyülnek az idősekre, és nem adják át nekik a helyet (aki pedig megpróbálja, mint a kiskölyök a videóban, azt még gátolják is benne), nehéz a sith lordnak a béketűrésben megmaradni. És amikor nem bírja tovább, rászabadítja az Erő Sötét Oldalát a szemétláda utastársaira.

Tovább

Zene mindenek felett: a top10 SF gitá-rock

Ha azt mondjuk, rockzene, akkor 10-ből 9 ember azt válaszolja: GITÁR! Nos, bár ugyanolyan rettenetes volna, ha egy dobos durcásan kivonulna a koncertről, mint ha a gitáros tenné ezt, tény, hogy a legtöbb ember fejében a melodikus rock egyet jelent a kiváló gitárjátékkal és eszelős szólókkal. Évtizedekig emlékezetes szólót pedig nem játszik az ember akármilyen hangszeren, ez igaz; ezért van a legnagyobb gitárosoknak egyedi hangszere. Alább olyan sci-fi rajongó zenészek mesteri gitárjai látható, amelyek egyrészt túlságosan csodálatosak ahhoz, hogy megérintsük őket - másrészt annyira feszíti őket a királyság, hogy az első akkordunkkal már Hendrixet is lenyomnánk!

Tovább

A nap képe: Don Maul

Mitől voltak olyan igazán kemények a klasszikus, '20-as, '30-as évek "családjai"? Hogyan uralták Chicago zsúfolt utcáit a maffiák? Miért volt képtelen bármit is kezdeni az érinthetetlen Keresztapákkal maga az állam? Egyszerű. Velük volt az Erő. Íme Don Maul, a Dark Side of the Force Gentlemen's Bar tulajdonosa, a Család megbecsült tagja. (Gondolatkísérlet: képzeljünk el egy sorozatot a '20-as, '30-as évek Amerikájának nagyvárosában, ahol sith keresztapák irányítják klánjaikat a jedi-erőkkel rendelkező rendőrök ellen küzdve. Maffia, dobtáras géppisztolyok, fénykard... csodálatos volna vagy csodálatos volna?!)

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek