Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap képei: Csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret

Láttuk mi ezeket a filmeket, hogy Star Wars. Ott pedig vannak ezek a rohamosztagosok, tetőtől talpig páncélban, alig szólnak, az életük csupa meló, lövöldözés, harc, éberség. Vagy csak azért hisszük ezt, mert nem látunk bele a mindennapjaikba? Aki ismeri az 501-es Légiót (és annak legvidámabb egységét, a magyarországi helyőrséget!), az tudja, hogy a Birodalom hű harcosai ennél jóval több mindent csinálnak: karöltve a Galaktika szerkesztőséggel vért adnak, gyerekekkel foglalkoznak, és úgy általában: küzdenek a jó ügyért. De végső soron a rohamosztagosok is emberek, ráadásul katonák, akikről tudjuk, hogy nem vetik meg a szórakozást és az élvezeteket sem.

Tovább

A Birodalom producere visszavág

Az utóbb készült, ám az eredeti előtörténetét elmesélő Star Wars-trilógia (Baljós árnyak, A klónok támadása, A sithek bosszúja) mint tudjuk, nem örvendett feltétlen sikernek a régi rajongók körében. Sokan fanyalogtak ezeken a filmeken - az is megesett, hogy ennek nyomán valaki teljesen kiszeretett a Lucas-féle csillagháborús történetből. Az azonban talán már kevésbé ismeretes tény, hogy a régi hármasfogat középső epizódjának, A birodalom visszavág című alkotásnak a producere, Gary Kurtz is kifejezte nem tetszését Anakin Skywalker történetei kapcsán.

Tovább

A slágerlisták éllovasa: Moves Like Jabba

Hol van már az az időszak, amikor a rádiók és a toplisták kedvence a Maroon 5 nevű formáció és Christina Aguilera koprodukciójában született Moves Like Jagger című nóta volt! Hiszen máris itt a feldolgozás Moves Like Jabba címmel, ami valljuk be, sokkal találóbb. Han Solo tolmácsolásában, Leia hercegnő közreműködésével új énjét ismerhetjük meg a huttnak, aki ezek után biztosan megpróbálkozik majd azzal, hogy betörjön a "diszkó-piacra" is.

Forrás: geeksaresexy.net

Rhaenyra bejegyzése

Tovább

Szombat esti Star Wars-láz

És igen! Megint hétvége! Jöhet a lazítás, a kötelező szombat esti kikapcsolódás! Akinek benne van a boogie a lábában, az pedig már tudja is, hogy mihez kezdjen. Irány a helyi klub/disco/szórakozóhely, és kezdődhet a verseny a parkett ördöge címért! Na, jó. Ez így kicsit régimódian hangzott. De mit csináljon az ember, ha egyenesen a disco-korszak hőskorából bukkan rá egy gyöngyszemre? Bizony elkapja a nosztalgia, a hangulat, a '70-es és '80-as évek életérzése. Különösen, ha a műsort C-3PO és Darth Vader szolgáltatja.

Tovább

Egyedülálló Star Wars snowboardok

A Burton nemrégiben dobta piacra új téli kollekcióját. A deszkák egyik oldalán a gyártó cég neve szerepel - természetesen a SW-ból ismeretes betűtípussal írva - míg másik oldalán Yoda, Darth Vader, Boba Fett és Rohamosztagosok osztoznak. A különböző méretű deszkákat használhatják kicsik és nagyok is egyaránt. Meg lennénk lepve, ha Lucasnak nem lenne érdekeltsége benne, mindenesetre el kell ismerni, formás darabok. Kattintás után megnézheted egyesével is őket!

Tovább

Star Wars ABC

Tovább

Ez az a számítógép, amit keresünk

Vagy az a számítógép, ami keres minket, az ámuló droidokat! A csodálatos házat egy Nada nevű internetes hős készítette egy holland design-versenyre. Egy szabály volt: Corsair 600T márkájú házat kellett alapul venni. Nada kolléga, a Vaderi úton lelkesen talpaló hős értelemszerűen megnyerte a versenyt. Tiszteljük az ilyen barkácsmestereket...

geektyrant nyomán

Tovább

A birodalmiak már a spájzban vannak...

Tovább

Vader-sama, konnichiwa

Óhajo gozejmasz, kedves olvasók! Nyissuk ezt a reggelt egy képpel Vader Nagyúr egyik legújabb hobbijáról. Tetszik tudni, ez a sith ha teheti, szamuráj is kicsit. Tessék elfelejteni a becstelen Vadert, ő egy szigorú, japán erkölcsi kódex alapján élő harcos, katanával, wakizashi pengékkel, és idióta angol akcentussal. Fiának sem annyit mond, "Luke, I am your father", hanem bizony szép hosszadalmasan dörgöli az orra alá: "Luke-san, boku wa kimi no otoo-san desu." Ezzel kapcsolatban versenyt hirdetünk: szedjük össze annyi nyelven az ominózus mondatot (Luke, én vagyok az apád), ahányon csak lehet! Ide várjuk kommentben, vagy a Galaktika facebook oldalára. A nyeremény egy magashegységi pirospont! Addig is, Force no tomo ni aran koto wo!

Tovább

Gyógyszekerek

Minden trekkerek álma most valóra vált: a Star Trek ezentúl nem csak a rajongás tárgyaként, de konkrét "gyógyszerként" is értelmezhető. Diszlexiája van? Kezelőorvosa és gyógyszerésze véleménye helyett kérdezze meg klingon nyelvtanárát! A probléma megoldása garantált!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek