Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Batman valódi ereje.

DeviantArtist alkotta meg, ezt a csodás képet a szuperhősünkről, mely láttán még a nézőre is átragad a képből áradó energia.

Számomra a kép önmagáért beszél, szuperhősünket ábrázolja harc után, abban a pillanatban, amikor egy pillanatra megpihen és a kezét a földre téve leguggol. A szárnyait lobogtatja a szél, a öltözékét itt-ott vér borítja, ez nyilván az ellenfeléé, mert a kép tanulsága szerint sértetlenül megúszta az összecsapást. 

A kép címe: A harc után. A hősünk ruházata egy kicsit Pókember jelmezére emlékeztet. A felvétel összehatását figyelembe véve eléggé félelmetes, megmerem kockáztatni, hogy az egyik legfélelmetesebb Batman kép, melyet eddig láttam. Mit gondoltok a képről?

http://geektyrant.com/news/2012/4/9/geek-art-awesomely-energetic-image-of-batman.html

Tovább

Csodás fotók a Nemzetközi Űrállomásról.

A nemzetközi űrállomáson szolgáló asztronauták megörökítették az utókor számára egy automata szállító jármű dokkolását.

Tovább

Új akcióhős a láthatáron.

A minap alkotta meg Jaco a CGHUB művésze a történelem következő potenciális szuperhősét.

Főhősünket a kreátora egy tradicionális 8. századbeli viking harcosból és modern korunk népszerű szuperhőséből Batman-ből gyúrta össze. Alapötletét az szolgálta Jaco számára, hogy Batman középkori vikingként rúgja széjjel a gonoszok fenekét, akarom mondani, hátát...

Batman denevérszárnyai dominálnak a háttérben, a tradicionális viking harci sisakot áramvonalasította a művész. Kiemelném a nyakában lógó csatot, mely Batman jelét szimbolizálja. E felszerelésben harcol az igazságért, kezében hatalmas pallossal.

Egyrészt, kíváncsi lennék arra, hogy milyen képet vágnának a bűnözők, mikor megjelenik a színen főhősünk. Másrészt arra, hogy mikor fognak lecsapni a karakterre a hollywoodi filmesek. Lehet hogy a következő Batman filmben viking jelmezben fog harcolni főhősünk Gotham városában.

http://geektyrant.com/news/2012/4/4/geek-art-viking-batman.html

Tovább

A nap képei: A macskák Galaktikát vennének (és vesznek is!)

Nem csalás, nem ámítás, a legenda igaz: a macskák reális vásárlóerőt képviselő kultúrafogyasztók (amellett, hogy az űrből jöttek). Íme egy igazi úrihölgy, Puszti, aki délutáni szunyókálását a márciusi Galaktika olvasgatásával dobja fel.

Tovább

A nap képe: Frodónak vége.

A derék kis hobbit, Zsákos Frodó alapból is kellemetlenül érezte magát a nazgulok közelében. A Gyűrűlidércek megfagyasztották a vérét és semmit nem akart jobban, mint elbújni. Nos, ha az alábbi képen elénk táruló látvánnyal találta volna szemközt magát, akkor egyenesen azt kívánta volna, bár sorsolták volna inkább ki az Éhezők Viadalába, mert a sima nazgul még oké, de a sith nazgul már erős...

Tovább

A Victoria's Secret szuperhősei

Hol vannak már azok az idők, mikor geeknek lenni ciki volt? Mára már szuperhősből áll a világ! Olyannyira, hogy a mozivászon után már a divat világát is megszállták a szuperemberek. Aki nem hiszi, az csodálja meg a Victoria's Secret fehérnemű bemutatójának képeit. Annyi bizonyos, hogy ezzel az új trenddel mindenki jól jár: a hölgyek azért, mert szupererő birtokosainak érezhetik magukat; az urak pedig azért, mert feltehetőleg tinédzserkoruk és képregényrajongásuk kezdete óta arra a pillanatra várnak, hogy szupernők vegyék körül őket a valóságban is. Mit nekünk Wonder Woman? Az igazi csodanők köztünk járnak!

Tovább

A nap képe: Szellemirtók egy messzi-messzi galaxisban

A szellemirtók keze mindenhova elér. Hiszen ki tudja, hol lehet éppen szükség rájuk. Az univerzum nagy, szellem meg bőven sok van. Éppen ezért néha elkél egy kis segítség egy messzi-messzi galaxisban is. Vagy mégsem. Nézőpont kérdése. Attól függ, hogy az R2D2-típusú droidok által közvetített hologramos üzenet szellemnek tekinthető-e. Mert végtére is ott az emberi forma, az áttetsző és világító fizikai megjelenés esete, na meg persze az üzenet-elmesélő funkció. (Igaz, a feladó még nem nyugszik békében. Egyelőre.) Csoda, ha a szellemet és a hologramos üzenetet egyesek összekeverik? A jelek szerint nem. Az alábbi Star Wars-Szellemirtók kép legalábbis tanúsítja a hasonlóságról szóló feltevést.

Tovább

El van a lépegető, ha játszik...

Allergiás vagy a macskaszőrre? Nincs időd naponta többször sétálni vinni a kutyust? Nem mersz bevállalni egy egzotikusabb állatot, mint mondjuk a sikló vagy a madárpók? Túl macerás még a hörcsög is? A halaid már az első nap felfordultak az akváriumban? Mielőtt arra a következtetésre jutnál, hogy a kisállattartást nem Neked találták ki, tegyünk még egy próbát. Hiszen a birodalmi lépegető nevelését még biztosan nem próbáltad! Pedig nagyon önálló kis lényről robotról van szó, aki még fogyasztást és sétáltatást sem feltétlen igényel. Nick Drummond fotósorozatán a Star Wars-univerzum abszolút "kis kedvencének" egy (önálló) napját követhetjük nyomon.

Tovább

A nap képei: kutyajó sci-fi/fantasy maskarák

Ha február lenne, nyugodt szívvel mondhatnánk, hogy itt a farsang, áll a bál! Helyette azonban a Mindenszentek ünnepe közeleg - viszont Amerika után szabadon ugyanúgy kapkodunk a jelmez-ötletek után. És ha már jelmezbe bújhat a fél világ, ugyan mért ne öltözhetnének be kedvenceink is? Vannak, akik már meg is tették. A következő képes összeállításban a legeredetibb kutyagúnyák következnek, Star Wars-, Harry Potter- és Power Rangers-témákban, ráadásként egy örök klasszikussal!

Tovább

Zombi-robot-alien barátság

Képzeljük el, hogy egy zombi, egy robot és egy alien találkozik. Ugye milyen abszurd? Vagy legalábbis valami zs kategóriás horror első jelenetére emlékeztet. A hármójuk kapcsolatára vonatkozó minden egyéb fejtegetés pedig eleve abortált ötletnek tűnhet. Csakhogy az utca embere úgy látszik, mégis megfejtette a nagy talányt, és egy Venn-diagram segítségével megoldotta a fogas kérdést. Egy házfalon, pár színes kréta segítségével.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek