Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuperhősök lepontoznak

Na, mi a közös bennük?

forrás: letsbefriendsagain.com


Tovább

Batman valódi ereje.

DeviantArtist alkotta meg, ezt a csodás képet a szuperhősünkről, mely láttán még a nézőre is átragad a képből áradó energia.

Számomra a kép önmagáért beszél, szuperhősünket ábrázolja harc után, abban a pillanatban, amikor egy pillanatra megpihen és a kezét a földre téve leguggol. A szárnyait lobogtatja a szél, a öltözékét itt-ott vér borítja, ez nyilván az ellenfeléé, mert a kép tanulsága szerint sértetlenül megúszta az összecsapást. 

A kép címe: A harc után. A hősünk ruházata egy kicsit Pókember jelmezére emlékeztet. A felvétel összehatását figyelembe véve eléggé félelmetes, megmerem kockáztatni, hogy az egyik legfélelmetesebb Batman kép, melyet eddig láttam. Mit gondoltok a képről?

http://geektyrant.com/news/2012/4/9/geek-art-awesomely-energetic-image-of-batman.html

Tovább

Képregény-rovat II.: Polgárháború - A Háború kezdete

Képregényrovatunk második epizódjában beugrunk a mélyvízbe, és egy crossover-világba csöppenünk. Vezetőnk ezúttal is Mr. Barton lesz, aki szakavatottan lavírozik a képregények sokszor nem egyszerű világában, így eltévedni most sem fogunk.

Tovább

Képregény-rovat I.: The New #52: The Flash

Új rovatot indítunk a Galaktika blogon, a képregények szerelmesei nagy örömére! Ebben új szakértőnk, Pálinkó Tibor fog ismertetni egy-egy képregény epizódot, sok háttérinformációval és rövid tartalmi összefoglalóval, így ha valakiben felmerüla kétely, szeretné-e az adott füzetet beszerezni, praktikus útmutatóra talál majd itt. Első írása stílusosan több szempontból is egy első rész: az újraindult The Flash első füzetéről szól.

Tovább

Amerika kapitány máris visszatér?

Még meg sem jelent dvd-n az idei év egyik kasszasiker képregény-adaptációja, máris a folytatásról érkeznek a hírek. Ugyan csak és kizárólag a Bosszúállók és a Vasember 3 lezavarása után kezdik meg az Amerika kapitány 2 munkálatait, a forgatókönyvírók már most képtelenek arra, hogy tétlenül üljenek a babérjaikon.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek