Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap képe

Csupán a közelgő strandszezonra való tekintettel.

Tovább

Supergirl és Batgirl a parkban

A DeviantArt művész, Agustinus munkája ez a kép. A szuperhősök szükséges női side-kickjei egy parkban hűsölnek a forróságban, és - gondolom - alig keltenek feltűnést. Engem személy szerint mindig is érdekelt, milyenek lennének ezek az örökké harcra kész szuperhős karakterek hétköznapi, mondhatni, "közemberi" környezetben. Nos, ilyenek. Még ez is jól áll nekik!

Tovább

Szuperhősök lepontoznak

Na, mi a közös bennük?

forrás: letsbefriendsagain.com


Tovább

Gotham City ABC

Ablak-Zsiráf helyett sokkal nagyobb móka Gotham City lakóival tanulni az olvasást. Neked sikerül beazonosítani az összes karaktert? A helyes megfejtéseket a kommentekbe várjuk.

Dan Schenier rajza.

Tovább

Batman valódi ereje.

DeviantArtist alkotta meg, ezt a csodás képet a szuperhősünkről, mely láttán még a nézőre is átragad a képből áradó energia.

Számomra a kép önmagáért beszél, szuperhősünket ábrázolja harc után, abban a pillanatban, amikor egy pillanatra megpihen és a kezét a földre téve leguggol. A szárnyait lobogtatja a szél, a öltözékét itt-ott vér borítja, ez nyilván az ellenfeléé, mert a kép tanulsága szerint sértetlenül megúszta az összecsapást. 

A kép címe: A harc után. A hősünk ruházata egy kicsit Pókember jelmezére emlékeztet. A felvétel összehatását figyelembe véve eléggé félelmetes, megmerem kockáztatni, hogy az egyik legfélelmetesebb Batman kép, melyet eddig láttam. Mit gondoltok a képről?

http://geektyrant.com/news/2012/4/9/geek-art-awesomely-energetic-image-of-batman.html

Tovább

Új akcióhős a láthatáron.

A minap alkotta meg Jaco a CGHUB művésze a történelem következő potenciális szuperhősét.

Főhősünket a kreátora egy tradicionális 8. századbeli viking harcosból és modern korunk népszerű szuperhőséből Batman-ből gyúrta össze. Alapötletét az szolgálta Jaco számára, hogy Batman középkori vikingként rúgja széjjel a gonoszok fenekét, akarom mondani, hátát...

Batman denevérszárnyai dominálnak a háttérben, a tradicionális viking harci sisakot áramvonalasította a művész. Kiemelném a nyakában lógó csatot, mely Batman jelét szimbolizálja. E felszerelésben harcol az igazságért, kezében hatalmas pallossal.

Egyrészt, kíváncsi lennék arra, hogy milyen képet vágnának a bűnözők, mikor megjelenik a színen főhősünk. Másrészt arra, hogy mikor fognak lecsapni a karakterre a hollywoodi filmesek. Lehet hogy a következő Batman filmben viking jelmezben fog harcolni főhősünk Gotham városában.

http://geektyrant.com/news/2012/4/4/geek-art-viking-batman.html

Tovább

Gyorshír: Liam Neeson szerepelni fog a The Dark Knight Rises-ben!

Döbbenet, de mindig tudnak még hozzátenni valamit a készülő Batman filmmel kapcsolatos információkhoz, ami alapján egyre kívánatosabbnak hat! Liam Neeson nyilatkozott nem rég egy olyat, ami bizony megmozgatta a fantáziánkat...

Tovább

Kár a gőzért, Batman?

A képek alapján elég egyértelmű, hogy Batmannek jól állna egy kis gőz. Nem kicsit, nagyon. Még az alapvetően zsigerileg gyűlöletes Robin karakter is elmegy, akár szóda nélkül is. Aki szeretne hasonló Batman-világot rajzolni, azt erkölcsileg és sok-sok kedves szóval egyaránt támogatjuk!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek