Nem csalás, nem ámítás, a legenda igaz: a macskák reális vásárlóerőt képviselő kultúrafogyasztók (amellett, hogy az űrből jöttek). Íme egy igazi úrihölgy, Puszti, aki délutáni szunyókálását a márciusi Galaktika olvasgatásával dobja fel.

Pusztit az emberi kiszolgálószemélyzet (legalábbis, mint macska, ő így tekint a gazdájára), Judit fotózta le a művelődés közepette. Nem szereti a paparazzo-kat, ami pillantásából is látszik.

Viszont miután felismerte a paparazzo-ban személyi ellátóját (="gazdi" az emberi nyelven), hajlandó volt egy kis pózolásra, bájos-csábos pillantások közepette (alant), egy pillanatra feledve vérmacskához illő világuralmi terveit.

Miután a kultúraabszolválástól megittasodott lélekkel ráérzett a pózolás ízére, Puszti bevágta a Topmodell Leszek!-ből ismerős pózokat is, szakértő reklámmodellhez illő módon. Mivel az olvasással eddigre már úgyis végzett, ideje volt egy kis fotózásnak (ilyen ez a popszakma...).

Azóta kaptuk a hírt, hogy Puszti szinte megveszett a gondolattól, hogy nem sokára az áprilisi Galaktikát is mancsba veheti - ha minden igaz, szerkesztőségünkben már e hét péntek délután megérkezik az új szám...