Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!



„A legkisebb is számít” – tartja egy nagy áruházlánc szlogenje és bizony ez telitalálat! Hát még, ha nem is olyan kicsi, amivel érdemes számolni!!!

Mi, a Galaktika magazin kiadói és szerkesztői évtizedek alatt megtanultuk, hogy  a legfontosabb számunkra a rendszeres olvasó, vagyis azok a Galaktika-fanok, akik előfizetéssel is bebiztosítják magukat, hogy ne maradjanak le egyetlen izgalmas novelláról, érdekes sztárinterjúról se, vagy elsők között értesüljenek valamely tudományos-technikai újdonságról.

Szeretnénk a lehető legjobban kiszolgálni a népes Galaktika olvasótábort, ezért azt ajánljuk és kérjük, hogy fizessenek elő a Galaktika magazinra, kedvezményes áron, és legyenek egy figyelemre méltó ajándék tulajdonosai!

Az a kedves olvasónk tehát, aki egy évre előfizet a Galaktikára, az alábbi 10 könyvből választhat magának ajándékot:

    Szergej Gyacsenko, Marina Gyacsenko: Alekszandra és a teremtés növendékei
    Elizabeth Moon: A sötét sebessége
    Harry Harrison: Helyet! Helyet!
    Robert Ferrigno: Ima egy bérgyilkosért
    Cory Doctorow: Kis testvér
    Olivier Delcroix: Összeesküvések könyve - Paranoid történelem
    Ken MacLeod: Sötét fény
    Ungvári Tamás: Nyomtalanul - A gyilkosok köztünk vannak
    Szélesi Sándor: A beavatás szertartása
    Frederik Pohl: A hícsík birodalma



Egy gyors számolás: Előfizetői megtakarítás egy évben 2100 Ft + az ajándék 3000 Ft, az összesen 5000 Ft ajándékba!!! Ez már nem is kevés!

Az ajándék könyvet Ön

    átveheti a booker könyváruházban: 1024 Bp. Fény u. 2. I/4, vagy
    az első galaktikabolt.hu-s vagy booker.hu-s vásárlása esetén betesszük a csomagjába!

Hagyja, hogy megajándékozzuk!

Előfizetni és az előfizetésről többet megtudni itt lehet:
http://galaktikabolt.hu/termek/eves_galaktika_elofizetes.html

Tovább

A nap levele: megható vallomás egy friss sci-fi rajongótól

galaktika női előtte utána.jpg

A Galaktika szerkesztősége ezt a képet és kis levelet kapta nem rég, ami tudományos alapokra helyezi alapvető nézetünket: hogy a sci-fit szerető hölgyek egytől egyig arczátlanul szépek és csinosak. Az érintett hölgy rajongói levele megerősített minket is benne, hogy a science fiction olvasása igen pozitív hatással bír a női fizikumra. Alább egy friss sci-fi rajongó lány megható vallomása olvasható.

Tovább

Megjelent a júliusi, 268.Galaktika!

A Galaktika magazin júliusi számában befejeződik László Zoltánnak, A KERINGÉS és a NULLA PONT írójának folytatásos kisregénye, az „Emelkedés”. A központi tudományos téma a világvégét váró hamis prófétákról és elméleteikről szól.

A magazin megemlékezik a közelmúltban elhunyt SF-óriásról, Ray Bradburyről, egy magyarul eddig nem olvasható novelláját is közli, a filmrovat pedig az ő műveiből készült adaptációk között szemezget. Az e havi elbeszélés-kínálatban szerepel még Ken Liu friss Nebula-díjas „Papírállatok”-ja éppúgy, mint Joan Marie Verba Darkover-története, Varga Csaba Béla komor politikai víziója és Jim Aikin majom(?)parádéja. Retróként Dévényi Tiborral álmodozhatnak az olvasók egy olyan jövőről, ami jelenünknek, sőt inkább közelmúltunknak tart szatirikus görbe tükröt.

Exkluzív sztárinterjú szólaltatja meg Sigourney Weavert, az Intelligens dizájn a papírkönyvek visszaszorulásával azok „építőanyaggá” válásával foglalkozik, a tudományos hírek között pedig számos érdekesség kapott még helyet, egy környezetbarát brit motelről, a tengeri zajártalomról, légzéssel tölthető mobiltelefonokról, öntisztuló üvegről és egy repülő kerékpárról.

A 40 éves Galaktika 268. számát keresse a www.galaktikabolt.hu-n és az újságárusoknál!
Fotózza be okostelefonjával a boritón található QR-kódot és meglepetésben!
Tovább

A nap képei: A macskák Galaktikát vennének (és vesznek is!)

Nem csalás, nem ámítás, a legenda igaz: a macskák reális vásárlóerőt képviselő kultúrafogyasztók (amellett, hogy az űrből jöttek). Íme egy igazi úrihölgy, Puszti, aki délutáni szunyókálását a márciusi Galaktika olvasgatásával dobja fel.

Tovább

Jön a márciusi Galaktika magazin!

A Galaktika magazin márciusi számában befejeződik Colin Kapp izgalmas folytatásos kisregénye, a „Felhőépítők”. A központi téma egy olaj nélküli jövő lehetőségét vizsgálja.

A novellafelhozatal igen változatos, köszönhetően annak is, hogy az irodalmi terjedelem közel 20%-kal nőtt: George R. R. Martin egy modern, baljós prófétáról mesél, Nemere István egy idegen bolygóra látogat, Connie Willis megkísérli továbbgondolni a klasszikus Csipkerózsika-történetet, Alekszandr és Szergej Abramov egy totalitárius Amerikába visz, ahol még az álmokat is szabályozzák, Melissa Mia Hall gyermekeket pottyant egy lidércálom kellős közepébe, Pap Viola a Teremtés alapkérdésein gondolkodtat el, míg Robert L. Forward egy aszteroidabányászt kísér el útjára. A lap megemlékezik a nemrégiben elhunyt John Christopherről, a havi retro pedig Andrew J. Offutt szatirikus időutazós elbeszélése.

Exkluzív sztárinterjú szólaltatja meg Robert Downey Jr.-t, a „Vasember”-filmek hősét, a filmrovat is az ő munkásságával foglalkozik, az Intelligens dizájn csókközvetítő robotokról ír, a tudományos hírek között pedig olvasható még cikk hőtárolós naperőművekről, egy szuperliftről, egy napelemes sísisakról és egy atomtáskára emlékeztető USB-elosztóról.
A Galaktika 264. számát keresse hétfőtől az újságárusoknál és ne feledje: ha az előző haviről lemaradt, azt is megtalálja náluk, ugyanis mindig két számot lehet megtalálni az újságosnál!

Aki pedig péntek délután bejön a szerkesztőségbe (Bp., Fény u.2.), már akkor megvásárolhatja az új számot és ajándékba adunk mellé egy 2010-es vagy 2011-es, választható példányt!

Tovább

Megjelent a februári Galaktika!

Megjelent a februári Galaktika!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek