Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eközben Szibériában

Pizza helyett nyers krumpli a csemege, csatorna helyett jéggé fagyott csalitos a rejtekhely, sehol egy katana, csak dobtáras AK... avagy mi történt volna, ha a szovjetek csinálnak egy Szibéria-edisön tini elvtárs mutáns teknőcöket... Valljuk be, azért lenne egy hangulata!

Tovább

Horrorfilm a láthatáron: Bambi

Éjsötét patái nyomán rothadás fakad a talajból, vonyítása szétszaggatja a világok közti falat, és szellemek szöknek át rajta az élők világába, szemének szentségtelen lángja elég ahhoz, hogy seregek fussanak meg színe elől. Igen, ő Bambi. És Bambi mérges. És visszatért, hoyg romlásba döntse a világot... legalábbis ez alapján a poén-plakát alapján egy ilyesmi film vizualizálódik bennünk. Valakinek ezt a mozit MEG KELLENE CSINÁLNIA!

Tovább

Michael Bay Földönkívüli Ninja Teknőcei eltünnek a csatornában?

ninja 2012.jpg

Nemrég jött a hír, hogy Hollywood első számú robbanóanyag felhasználója, Michael Bay a Transformerek után a 80-as évek végének másik nagy durranását, a Tini Ninja Teknőcöket is gondjaiba veszi egy új mozifilm erejéig. A kedvezőtlen közönség reakció ellenére Bay kiállt a projekt mellet, de lehet, hogy most mégis akadály gördült az Idegen Teknősök útjába.

Tovább

A zsíros étrend okosabbá tesz?

Nap mint nap hallunk és látunk a túlságosan zsíros étkezés káros következményeit ecsetelő híreket. Amerikai tudósok most megállapították, hogy azért előnye is van a zsíros kajának.

Tovább

Az ülés és annak hatásai

Mostanság nagyon népszerű az orvosok körében az inaktív, irodai munka hatásainak vizsgálata. Egyesek még a dohányzással is párhuzamot vélnek felfedezni.

Tovább

A nap képe: Roxfort, közelről

Nem, az úriember nem Hagrid szerepére jelentkezett, és nem, nem rúgták ki, mert túlságosan magas volt. Ez egy makett a varázslóiskoláról, ahol az ifjú Harry Potter és társai tanultak. Az ember csak azt sajnálja, hogy nem építették nagyobbra, hogy be lehessen járni...

blastr.com

Tovább

A nap képe: Boob-a Fett

Darth Vader igazi kebelbarátja mutatkozik be ezen a két fotón, a fejvadász Boob-a Fett, aki a Cic bolygóról való származását sem tagadta soha. Ez a cici harcos igazi veszélyt jelent, még a tapasztalt, alapvetően cölibátusban élő jedikre is.

Tovább

A nap képei: 2012 nagy boxmeccsplakátjai

Az angolszász országokban nagy hagyománya van a férfias sportok egyik leghíresebbjének, a boxnak. Ezeken a helyeken (főleg régen) igazi társasági esemény volt egy-egy boxmeccs: nagyon komolyan voltak reklámozva is, és aki uraságnak tartotta magát, az mindenképpen látogatta ezeket az eseményeket. Van ezeknek egy speciális plakátstílusa is (lásd: nyitókép), amivel reklámozták őket. Nos, alább 2012 potenciálisan legnagyobb boxmeccseinek promó-plakátjait láthatjuk, klasszikus módon még egy visszavágó is van köztük. De még ha nem is box, hanem valami más küzdőport kerülne elő... mi akkor is az első sorból nénznénk ezeket!

Tovább

Közeleg a vámpírvadász elnök

Az USA 16. elnöke volt. Erős, legendásan intelligens férfi. Legfőbb fegyverei a felvilágosult gondolkodás és a politikai zsenialitás. Valamint néhány tucat balta, pisztoly, ezüstgolyó, keresztek és kőkemény, mezei elhatározás. Igen, ő Abraham Lincoln... a vámpírvadász.

Tovább

A tél közeleg... a karácsony közeleg

Valóban közeleg a karácsony, erre emlékeztet ez a kedves plakát is, ahol Ned Starkot láthatjuk a Trónok harcából, ahogy a sokmillió Westerosi gyermek zoknijának megtömése nyomasztja. Mert Westerosban ő a Mikulás.

Tovább
«
12345
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek