Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trónbarátok

A Trónok harca harmadik évada már javában hasítja a TV képernyőket, így nem csoda, hogy sikerén felbzdulva többek is képernyőjük elé ülve gondolkodnak esetleges folytatásokon, alternatívákon. Most arra láthatunk példát, milyen lenne egy Jóbarátok-os környezetben a kedvenc sorozatunk!

Tovább

Az idegenek félelme: van-e olajunk, vagy nincs?

A baj az, hogy a viccet értjük, de annyira nem is vicces, mint amennyire lennie kéne...

Tovább

Horrorfilm a láthatáron: Bambi

Éjsötét patái nyomán rothadás fakad a talajból, vonyítása szétszaggatja a világok közti falat, és szellemek szöknek át rajta az élők világába, szemének szentségtelen lángja elég ahhoz, hogy seregek fussanak meg színe elől. Igen, ő Bambi. És Bambi mérges. És visszatért, hoyg romlásba döntse a világot... legalábbis ez alapján a poén-plakát alapján egy ilyesmi film vizualizálódik bennünk. Valakinek ezt a mozit MEG KELLENE CSINÁLNIA!

Tovább

A nap képe: elegáns fegyver egy civilizáltabb kor számára

Bizony, egy civilizáltabb kor. Ahol nem kell külön felvágni és pirítani a kenyeret, egyszerre történik. Most már csak az Erő-fokhagymázást kéne hozzá kitalálni, és kész lenne minden idők legzseniálisabb ételkészítési metódusa.

Tovább

Fidel Castro szerint az amerikaiak inkább szavaznának egy robotra

A merényletek sokaságát túlélő kubai vezető asimovi magasságokban nyilatkozik mostanában, a sci-fi rajongóinak nagy örömére (?). Véleménye szerint ugyanis az Egyesült Államok választópolgárai inkább választanának meg egy robotot elnöknek és egyben az USA fegyveres erőinek főparancsnokává, mint Barack Obamát vagy a Republikánus Párt bármely esetleges elnökjelöltjét a 2012-es választásokon. A kubai kommunista vezető merőben meglepő kijelentése azonban inkább emlékeztet egy Futurama-epizódra vagy Robert A. Heinlein víziójára, mintsem egy komolyan vehető politikai nyilatkozatra.

Tovább

A nap képe: felnőtt Space Invaders

Az 1978-as Space Invaderst, vagy annak valamely klónját-leszármazottját-utódát a legtávolabbi afrikai bozótosokban és csendes-óceáni kis szigeteken is ismerik, így vagy úgy. A program egy japán jószág (meglepi!) és most már van belőle felnőtt verzió is. Mielőtt bárki rosszra gondol, semmi szó nincs huncut dolgokról - egyszerűen fegyverrel szokás játszani. ÉS bár az eredetivel is órákig el lehet lenni, ennek a változatnak is megvan a vonzereje...

Tovább

A tél közeleg... a karácsony közeleg

Valóban közeleg a karácsony, erre emlékeztet ez a kedves plakát is, ahol Ned Starkot láthatjuk a Trónok harcából, ahogy a sokmillió Westerosi gyermek zoknijának megtömése nyomasztja. Mert Westerosban ő a Mikulás.

Tovább

9 olyan lépés, ami rövidre zárja egy film problémakörét

Ha nincs probléma, nincs sztori. Sztori nélkül pedig nincsen se regény, se film, ezt jól tudjuk: a gonosz mostoha nem békül ki hófehérkével, Freddy Krüger nem szokik le a gyerekekről, Ellen Ripley pedig csak azért is elmegy egy rémálom infesztált bolygóra, a józan ész minden sugallata ellenére. Mi pedig verjük a fejünket a falba, hogy neeeee, nuke the site from orbit, és irány haza... a filmes karakterek pdig bonyolítják és bonyolítják... hát lássunk 9 olyan cselekedetet, amit a józan eszű néző cselekedne a filmbe tévedve, hogy megoldja a nagy bonyodalmat!

Tovább

Képrejtvény: Kedvenc szuperhősünk

Volt már John Connor, Batman, gabbaton pap-harcos halálos nyugalomban, mágus, sőt, Jézus Krisztust is eljátszotta... igen, ő Christian Bale, akinek életcélja, hogy minél többször, minél nagyobb mértékben megmentse a világot. Az ő lelkületét ábrázolja a kép. Keresztény Bála.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek