Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trónbarátok

A Trónok harca harmadik évada már javában hasítja a TV képernyőket, így nem csoda, hogy sikerén felbzdulva többek is képernyőjük elé ülve gondolkodnak esetleges folytatásokon, alternatívákon. Most arra láthatunk példát, milyen lenne egy Jóbarátok-os környezetben a kedvenc sorozatunk!

Tovább

Névjegykártyák stílszerűen

Itt van néhány nagyon jópofa és megnyerő névjegykártya, amivel tuti hogy tarolnak Westeros hősei.

Tovább

Trónok harca: Elstartolt a harmadik évad!

A Trónok harca harmadik évada egy zseniális nyitó résszel tért vissza a TV képernyőre! Az első epizód fantasztikus volt, alig tudom kivárni mi lesz a folytatásban! Nektek, hogy tetszett?

Tovább

A Trónok Harca intro zenéje két ikerlány előadásában - HÁRFÁN

A Trónok Harca pillanatnyilag mindent visz: epikusságban döntögeti a riválisait, a harc, az erőszak mindennapos a világában, a testiség, a romlottság mindenfelé felüti a fejét... Hogy jön ehhez a hárfa?! Hát, igen jól, ahogy azt Camille és Kennerly, az egypetéjű ikerpár elég gyönyörűen bemutatja.

Tovább

A tél közeleg... a karácsony közeleg

Valóban közeleg a karácsony, erre emlékeztet ez a kedves plakát is, ahol Ned Starkot láthatjuk a Trónok harcából, ahogy a sokmillió Westerosi gyermek zoknijának megtömése nyomasztja. Mert Westerosban ő a Mikulás.

Tovább

Ned Stark visszatér?

A Trónok harca rajongóinak nem újdonság a valószínűsíthető tény, miszerint a második évadot már nem a Ned Starkot alakító Sean Bean Vastrónon ülő alakjával fogják reklámozni. Az első évad végén a becsületes Lord Eddard ugyanis fejét veszti a kis király, Joffrey Baratheon parancsára. A filmekben azonban a halál nem feltétlen jelent végleges elmúlást. Talán Sean Bean is joggal reménykedik abba, hogy visszatérhet a stábhoz?


Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek