Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Részletek a Föld utáni életből

A Star Trek - Sötétségben után a következő sci-fi film június 7-én debütál a magyar mozikban. Ez pedig nem más, mint a két Smith - Will és Jaden- főszereplésével elkészült A Föld után.

Tovább

A tetovált Mazer, avagy a Végjáték közeleg

Újabb kép került nyilvánosságra az idén bemutatásra kerülő Végjáték című filmből! A fotón Ben Kingsley által megformált Mazer Rackham látható. Úgy néz ki, hogy Kinsley idén halmozza az élvezeteket, hisz az egy hete debütált Vasember 3-ban is igen erős karaktert hozott.

Tovább

Trónbarátok

A Trónok harca harmadik évada már javában hasítja a TV képernyőket, így nem csoda, hogy sikerén felbzdulva többek is képernyőjük elé ülve gondolkodnak esetleges folytatásokon, alternatívákon. Most arra láthatunk példát, milyen lenne egy Jóbarátok-os környezetben a kedvenc sorozatunk!

Tovább

Kick Ass 2- új badass trailer

Ma jött ki a Kick-Ass 2 új trailere, ami ugyan kevesebb akcióval kecsegtet minket, mint az előzőek, de most már az újjászületett Vörös Pára (The Mother Fucker) "félelmetes" csapata is megmutatkozik! Ki ne hagyjátok!

Tovább

A nap képe

Tovább

Robert Fury, avagy Redford és a S.H.I.E.L.D.

Egy interjúban megerősítették, hogy bizony, az Amerika Kapitány: A télkatona című filmben nem kisebb színész, mint Robert Redford is biztosan helyet fog kapn!!!

Tovább

The walking dead - jövő héten vége a 3. évadnak!!!


Jövő héten leköszön a harmadik évad is. Nem hisszük el, hogy ez megint bekövetkezik. Ez volt a legjobb, legizgalmasabb évad az összes közül, és alig bírjuk kivárni, hogy fognak az események végződni! Az utolsó epizód címe: "Üdvözöllek a síroknál!", s akkor lássuk a videókat róla!

Tovább

Új trailer! A Vasember 3 közeledik!

A Vasember 3 áprilisi bemutatója egyre közeledik, így nem csoda, hogy egyre több trailer bukkan fel a filmről. Jelen esetben egy kínai oldalon bukkantunk rá az új trailerre, amit most itt meg is mutatunk Nektek!

Tovább

A Hobbit - Két filmből három lesz!

Peter Jackson nemrég bejelentette, hogy a már leforgatott anyaghoz további részleteket terveznek, ugyanis a jó ideje várt A hobbit története túlnőtte a neki szánt játékidőt. 
A facebookon olvasható bejegyzés szerint Jackon megtekintette az elővágott verziókat, és ekkor fogant meg fejében a gondolat: akár három részes is lehetne a Gyűrűk Ura előzménye.

Zsákos Bilbó és Gandalf története kikerekedik, a hiányzó részek forgatását jövőre kezdik el. Erre áldását adta a  New Line Cinema, a Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films is. Amíg várakozunk, olvassatok más fantasy-kat is:

Tovább

Vámpír evolúció

Most, hogy befutott a mozikba az újabb, sokadik vámpíros film, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász, talán ideje kissé visszatekintenünk vámpírügyekben. Hogy fordulhatott elő, hogy a múlt századelő félelmetes, bűnronda, ocsmány állatiassággal megáldott (megátkozott) vérszívóktól eljutott a filmipar a csillogó bőrű, álomszépnek titulált kommersz változatig? Rövid evolúciós történet következik, némi képes szemléltetővel.

Tovább
«
12345
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek