Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Névjegykártyák stílszerűen

Itt van néhány nagyon jópofa és megnyerő névjegykártya, amivel tuti hogy tarolnak Westeros hősei.

Tovább

A kiengesztelődés szertartása

A megbocsátásra csak az ember képes. Íme egy nemes pillanat, amikor az előbbi állítás tévessége is kiderül: még a hideg űr legnagyobb vadászainak egyike, a predator is képes a kiengesztelődésre. Sőt, még a kérlelhetetlen Arnie sem fut vissza a csoppaaaa-hoz, ha baráti kezet nyújt neki egy idegen!

Tovább

Én vagyok az apád!

A science fiction legikonikusabb mondatainak egyike az "Én vagyok az apád!" Darth Vadertől. Persze, nem kell ahhoz Luke Skywalkernek vagy Oidipusznak lenni, hogy az ember apa-ügyben problémákkal szembesüljön... ahogy a mellékelt kép is mutatja.

Tovább

Kommentár nélkül. Thor Rente

De tényleg, abszolút kommentár nélkül...

Tovább

Az idegenek félelme: van-e olajunk, vagy nincs?

A baj az, hogy a viccet értjük, de annyira nem is vicces, mint amennyire lennie kéne...

Tovább

Itt a nyár, itt a sütögetés

"Süssék gyorsabban azt a flekkent!" Nagyúr, az embereim a lehető leggyorsabban dolgoznak. "Ezt majd elmondhatja a Császárnak!" Jó ég... az Uralkodó ide jön? "Ide. És ha nem lesz kész a flekken, nagyon csalódott lesz!" (khhsssssz)

Tovább

Tunyacsáp a Prométheuszban?

A vizsgálat eredménye 100%-os DNS egyezés.

a kép forrása: buzzfeed.com

Tovább

Futurama főcím makettekel

Mostanában kezdődik amerikában minden idők legmegátalkodottabb animációs scifi sorozatának, a Futurámának legújabb évada. Ennek örömére a következő kreatív kis promót készítette a csatorna:

Tovább

A Nagyúr és a dolgok Sötét Oldala

Azt tudjuk, hogy Darth Vader alapvetően a dolgok sötét oldalát kedveli. Így van az Erővel is, dühe, haragja és félelme ott sokkal kiélhetőbb. Nos, amikor díszes kompániájával egy ital mellett zenét hallgat... akkor is a sötét oldalt kedveli jobban.

Tovább

A Vérnyúl Beszél: a TOP5 legmenőbb filmes becsajozás

Megszoktuk azt, hogy a filmekben a dolgok kicsit máshogy működnek, mint a valóságban. Nos, így van ez a szerelmi kapcsolat kialakításával is, sőt, azzal talán különösen: vannak ezek a fránya akciófilmek meg SF-mozik, amikben bizony nem elsősorban a szerelmi szál (lenne jó esetben) a legfontosabb, így ezek időnként - véletlenül - kicsit kidolgozatlanul bomlanak ki a cselekménnyel együtt. Erről beszél Vérnyúl kolléga, szokásos kegyetlenségével boncolja fel a top5 legmenőbb filmes becsajozás témáját.

Tovább
«
123
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek