Múlt héten mutatta be a Columbia Pictures a nagy sikerű Emlékmás című film első kedvcsináló előzetesét. Ma az első fotót mutatták be a készülő filmből.

A képen a két főszereplő Colin Farrell és Kate Beckinsale látható. Várhatóan nyáron augusztus hónap 3-án fogják bemutatni az amerikai mozik. Ha a eredeti filmből sikerül megőrizni az eredeti vizuális világot és a izgalmas cselekményszövést, akkor garantáltan jó filmet láthatunk nyáron a mozikban. Az alábbi linken látható a film előzetese. 

http://www.youtube.com/watch?v=sWMhADqlPYg

A mozi rövid tartalma, a mű Philip K. Dick: Welcome the Rekall című regénye alapján készült. 2084-et írunk Douglas Quaid (Colin Farell) munkásnak van egy visszatérő álma, hogy a Marson van egy ismeretlen nővel. Az almai hatására egyre inkább elszeretne utazni a vörös bolygóra, feleségének(Kate Beckinsale) viszont nem tetszik az utazás ötlete. Felesége szerint a Mars egy porfészek, amelyen ráadásul épp zavargások vannak.

Quaid azonban nem tudja kiverni a fejéből a marsi útjának a gondolatát. Munkába menet egy cég hirdetését látja a képernyőn: a Recall iroda emlékutazást ajánl a kuncsaftjainak, melyre később úgy emlékszik mintha valóban a Marson járt volna. Mihelyst megkezdik a procedúrát probléma lép fel, hősünk megvadul a berendezéshez szíjazva. A cég alkalmazottai megpróbálják ártalmatlanná próbálják tenni és megszabadulni tőle, hősünk azonban kiszabadul.

Doug élete innentől fenekestül felfordul a legjobban hitt barátja akarja megölni, és a felesége sem teljesen az akinek mondja magát. Quaid egy megoldás maradt el kell utazzon a Marsra, ott talán rájöhet, hogy ki is ő valójában. 

http://geektyrant.com/news/2012/4/9/new-image-for-total-recall.html