Help Sales ÁSZF

Hölgyhétvége a Galaktikabolton

nők.jpg

Ezen a hétvégén ismét akciót hirdet a Galaktikabolt: öt kiváló írónő fantasy és sf könyvei most féláron kaphatók! Csak hétfő délelőttig! Ezen a linken érhetők el az akciós könyvek: www.galaktikabolt.hu/kategoria/nok_es_sci-fi_akcio.html.

0 Tovább

Mennem kell, bolygómnak szüksége van rám

... mondta a csillagközi harcos és már szállt is haza, hogy megmentse a világot.

0 Tovább

Zombi-fogat ünnepnapra

Nem tudod, mivel érkezz a diszkóba, hogy tapadjanak rád a lányok? Még nem döntöttél, miben érkezel az esküvődre? Le akarod nyűgözni rokonaid? Itt a pompás ajánlat: utazz zombi-fogaton!

0 Tovább

Integetős cica Kínából - horror edition

Nem, mi sem tudjuk, miféle elmebaj alkotta ezeket az integetős cicákat, és úgy alapból is, frászt kapunk ezektől az integetős cicáktól. "Integetős cica"?? A fenéket, ez leginkább "beintős macska"...

0 Tovább

Horrorfilm a láthatáron: Bambi

Éjsötét patái nyomán rothadás fakad a talajból, vonyítása szétszaggatja a világok közti falat, és szellemek szöknek át rajta az élők világába, szemének szentségtelen lángja elég ahhoz, hogy seregek fussanak meg színe elől. Igen, ő Bambi. És Bambi mérges. És visszatért, hoyg romlásba döntse a világot... legalábbis ez alapján a poén-plakát alapján egy ilyesmi film vizualizálódik bennünk. Valakinek ezt a mozit MEG KELLENE CSINÁLNIA!

0 Tovább

A nap igazsága: Superman egy Qki

A kép értelme elvész a tökéletesség nehéz palástja mögött. Superman, te rossz fiú.

0 Tovább

Itt a nyár, itt a sütögetés

"Süssék gyorsabban azt a flekkent!" Nagyúr, az embereim a lehető leggyorsabban dolgoznak. "Ezt majd elmondhatja a Császárnak!" Jó ég... az Uralkodó ide jön? "Ide. És ha nem lesz kész a flekken, nagyon csalódott lesz!" (khhsssssz)

0 Tovább

Szuperhősök lepontoznak

Na, mi a közös bennük?

forrás: letsbefriendsagain.com


0 Tovább

Godzilla - Készülőben az új film

Ismét megdübörög a föld: Godzilla visszatér! A San Diego-i Comic-Con alakmából jött egy poszter, sőt a helyszínen levetítettek egy rövid részletet is a filmből. A beszámolók szerint lerombolt városok és óríás-szörnyek tetemei jelzik a Gigantikus Bestiák Királyának útját. Gareth Edwards (Monsters) dirigálja majd a filmet, 2014-ben.


0 Tovább

Dredd részlet a kételkedőknek (+18)Már ha lennének még szkeptikusok az új Dredd filmel kapcsolatban legútobbi bejegyzésünk után. Bizony, kegyetlen, véres és akciódus túrának igérkezik majd a nem-is-olyan-távoli jövőbe. (Ezútal Rob Schneidernek és szuszpenzornak nyoma sincs.) Erről tanúskodik az alábbi kis részlet, amelyet a készítők voltak olyan jók, és kiszivárogtattak. Figyelem, CGI vér nagymennyiségben!

0 Tovább

Követők

Tücsi a galaktikus Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek