Help Sales ÁSZF

Az Alien királynő - fellépés előtt

Rövid képes bemutatót tartunk a mára kultusszá vált Alien-sorozat második részének főgonoszáról. A Stan Winston School of Character Arts jóvoltából betekinthetünk az előkészületekbe. Íme:

0 Tovább

Én vagyok az apád!

A science fiction legikonikusabb mondatainak egyike az "Én vagyok az apád!" Darth Vadertől. Persze, nem kell ahhoz Luke Skywalkernek vagy Oidipusznak lenni, hogy az ember apa-ügyben problémákkal szembesüljön... ahogy a mellékelt kép is mutatja.

0 Tovább

Vámpír evolúció

Most, hogy befutott a mozikba az újabb, sokadik vámpíros film, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász, talán ideje kissé visszatekintenünk vámpírügyekben. Hogy fordulhatott elő, hogy a múlt századelő félelmetes, bűnronda, ocsmány állatiassággal megáldott (megátkozott) vérszívóktól eljutott a filmipar a csillogó bőrű, álomszépnek titulált kommersz változatig? Rövid evolúciós történet következik, némi képes szemléltetővel.

0 Tovább

Kommentár nélkül. Thor Rente

De tényleg, abszolút kommentár nélkül...

0 Tovább

Minden női ruha édesanyja: Középföldés kisruha

Ha ezt pólóban gyártanák...! Úgy vélem, kevés facér férfi utasítaná vissza, ha ilyen ruhában egy lány kalandra hívja, még akkor sem, ha valami gyűrű is van a dologban. Persze, nem lehet csak úgy egyszerűen besétálni Mordorba...

0 Tovább

Supergirl és Batgirl a parkban

A DeviantArt művész, Agustinus munkája ez a kép. A szuperhősök szükséges női side-kickjei egy parkban hűsölnek a forróságban, és - gondolom - alig keltenek feltűnést. Engem személy szerint mindig is érdekelt, milyenek lennének ezek az örökké harcra kész szuperhős karakterek hétköznapi, mondhatni, "közemberi" környezetben. Nos, ilyenek. Még ez is jól áll nekik!

0 Tovább

Az idegenek félelme: van-e olajunk, vagy nincs?

A baj az, hogy a viccet értjük, de annyira nem is vicces, mint amennyire lennie kéne...

1 Tovább

Eközben Szibériában

Pizza helyett nyers krumpli a csemege, csatorna helyett jéggé fagyott csalitos a rejtekhely, sehol egy katana, csak dobtáras AK... avagy mi történt volna, ha a szovjetek csinálnak egy Szibéria-edisön tini elvtárs mutáns teknőcöket... Valljuk be, azért lenne egy hangulata!

0 Tovább

Avart érzek a zerőben

Érezned neked is kell, mhh? Azért tegyük hozzá, hogy avart érezni nem rossz dolog. Egy kis kerti gereblyézés után hanyatt belezuhanni a puha, ropogós levelek közé, és csak bámulni az eget, és érezni a távoli kertekben égő száraz levelek illatát...

0 Tovább

Képválogatás a 2012-es Total Recall-ból

Az emlékmás – az új Philip K. Dick remake

 Az új 2012-es Emlékmás film, ami egy Philip K. Dick adaptáció, parádés szereposztással szolgál a nézőközönségnek, és minden jel szerint egy igazi akciófilm lesz, teli pörgő lövöldözős jelenetekkel.

A történet röviden annyi, mint ami a Schwarzenegger-filmben is volt: Douglas (Colin Farrell) boldog házasságban él, ennek ellenére, hogy elszakadjon a hétköznapi mókuskeréktől, felkeresi a Recall céget azért, hogy egy szuperkém emlékeit kapja meg tőlük. A rutinműtét balul sül el, s Douglas-nek természetesen menekülnie kell.

Rengeteg akció, lövöldözés valamint borzongató sci-fi a javából!

Az emlékmás hamarosan, augusztus 16-án kerül a mozivászonra hazánkban.

0 Tovább

Követők

Tücsi a galaktikus Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek