Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Alien királynő - fellépés előtt

Rövid képes bemutatót tartunk a mára kultusszá vált Alien-sorozat második részének főgonoszáról. A Stan Winston School of Character Arts jóvoltából betekinthetünk az előkészületekbe. Íme:

Tovább

Én vagyok az apád!

A science fiction legikonikusabb mondatainak egyike az "Én vagyok az apád!" Darth Vadertől. Persze, nem kell ahhoz Luke Skywalkernek vagy Oidipusznak lenni, hogy az ember apa-ügyben problémákkal szembesüljön... ahogy a mellékelt kép is mutatja.

Tovább

Vámpír evolúció

Most, hogy befutott a mozikba az újabb, sokadik vámpíros film, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász, talán ideje kissé visszatekintenünk vámpírügyekben. Hogy fordulhatott elő, hogy a múlt századelő félelmetes, bűnronda, ocsmány állatiassággal megáldott (megátkozott) vérszívóktól eljutott a filmipar a csillogó bőrű, álomszépnek titulált kommersz változatig? Rövid evolúciós történet következik, némi képes szemléltetővel.

Tovább

Kommentár nélkül. Thor Rente

De tényleg, abszolút kommentár nélkül...

Tovább

Minden női ruha édesanyja: Középföldés kisruha

Ha ezt pólóban gyártanák...! Úgy vélem, kevés facér férfi utasítaná vissza, ha ilyen ruhában egy lány kalandra hívja, még akkor sem, ha valami gyűrű is van a dologban. Persze, nem lehet csak úgy egyszerűen besétálni Mordorba...

Tovább

Supergirl és Batgirl a parkban

A DeviantArt művész, Agustinus munkája ez a kép. A szuperhősök szükséges női side-kickjei egy parkban hűsölnek a forróságban, és - gondolom - alig keltenek feltűnést. Engem személy szerint mindig is érdekelt, milyenek lennének ezek az örökké harcra kész szuperhős karakterek hétköznapi, mondhatni, "közemberi" környezetben. Nos, ilyenek. Még ez is jól áll nekik!

Tovább

Az idegenek félelme: van-e olajunk, vagy nincs?

A baj az, hogy a viccet értjük, de annyira nem is vicces, mint amennyire lennie kéne...

Tovább

Eközben Szibériában

Pizza helyett nyers krumpli a csemege, csatorna helyett jéggé fagyott csalitos a rejtekhely, sehol egy katana, csak dobtáras AK... avagy mi történt volna, ha a szovjetek csinálnak egy Szibéria-edisön tini elvtárs mutáns teknőcöket... Valljuk be, azért lenne egy hangulata!

Tovább

Avart érzek a zerőben

Érezned neked is kell, mhh? Azért tegyük hozzá, hogy avart érezni nem rossz dolog. Egy kis kerti gereblyézés után hanyatt belezuhanni a puha, ropogós levelek közé, és csak bámulni az eget, és érezni a távoli kertekben égő száraz levelek illatát...

Tovább

Képválogatás a 2012-es Total Recall-ból

Az emlékmás – az új Philip K. Dick remake

 Az új 2012-es Emlékmás film, ami egy Philip K. Dick adaptáció, parádés szereposztással szolgál a nézőközönségnek, és minden jel szerint egy igazi akciófilm lesz, teli pörgő lövöldözős jelenetekkel.

A történet röviden annyi, mint ami a Schwarzenegger-filmben is volt: Douglas (Colin Farrell) boldog házasságban él, ennek ellenére, hogy elszakadjon a hétköznapi mókuskeréktől, felkeresi a Recall céget azért, hogy egy szuperkém emlékeit kapja meg tőlük. A rutinműtét balul sül el, s Douglas-nek természetesen menekülnie kell.

Rengeteg akció, lövöldözés valamint borzongató sci-fi a javából!

Az emlékmás hamarosan, augusztus 16-án kerül a mozivászonra hazánkban.

Tovább

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek