Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Supergirl és Batgirl a parkban

A DeviantArt művész, Agustinus munkája ez a kép. A szuperhősök szükséges női side-kickjei egy parkban hűsölnek a forróságban, és - gondolom - alig keltenek feltűnést. Engem személy szerint mindig is érdekelt, milyenek lennének ezek az örökké harcra kész szuperhős karakterek hétköznapi, mondhatni, "közemberi" környezetben. Nos, ilyenek. Még ez is jól áll nekik!

Tovább

A nap képe: Supergirl törzsfejlődése

Supergirlnek már a nevében is benne vagy, hogy szuper. Mi is nagyon szeretjük, az okokat nem is igen szeretnénk magyarázni, tekintve, hogy elég egyértelműek. Sajnos azonban csak az igazi rajongók tudják, hogy e kiváló hölgynek is több megjelenési variációja volt az elmúlt évtizedekben (és egyik jobb, mint a másik). Alább egy képen összefoglalva megtalálhatók ezek az "evolúciós állomások", és bizony, egyik sem zsákutca!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Legfrissebb bejegyzések

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek