Help Sales ÁSZF

Supergirl és Batgirl a parkban

A DeviantArt művész, Agustinus munkája ez a kép. A szuperhősök szükséges női side-kickjei egy parkban hűsölnek a forróságban, és - gondolom - alig keltenek feltűnést. Engem személy szerint mindig is érdekelt, milyenek lennének ezek az örökké harcra kész szuperhős karakterek hétköznapi, mondhatni, "közemberi" környezetben. Nos, ilyenek. Még ez is jól áll nekik!

0 Tovább

A nap képe: Supergirl törzsfejlődése

Supergirlnek már a nevében is benne vagy, hogy szuper. Mi is nagyon szeretjük, az okokat nem is igen szeretnénk magyarázni, tekintve, hogy elég egyértelműek. Sajnos azonban csak az igazi rajongók tudják, hogy e kiváló hölgynek is több megjelenési variációja volt az elmúlt évtizedekben (és egyik jobb, mint a másik). Alább egy képen összefoglalva megtalálhatók ezek az "evolúciós állomások", és bizony, egyik sem zsákutca!

0 Tovább

Követők

Tücsi a galaktikus Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Legfrissebb bejegyzések

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek