Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap képe: Frodónak vége.

A derék kis hobbit, Zsákos Frodó alapból is kellemetlenül érezte magát a nazgulok közelében. A Gyűrűlidércek megfagyasztották a vérét és semmit nem akart jobban, mint elbújni. Nos, ha az alábbi képen elénk táruló látvánnyal találta volna szemközt magát, akkor egyenesen azt kívánta volna, bár sorsolták volna inkább ki az Éhezők Viadalába, mert a sima nazgul még oké, de a sith nazgul már erős...

Tovább

A birodalmiak már a kutyaólban vannak

Toochee a Galaktikus

Tovább

G.I. Joe díszdobozok képei Jarreau Wimberlytől

Jarreau Wiberly képzőmúvész alkotásai a most következő képek, amelyek a Hasbro megrendelésére készültek a G.I. Joe 25 éves évfordulója alkalmából piacra dobandó figurák díszdobozaira. A képek személy véleményem szerint rémesen menők, de Ti mit gondoltok róluk?

Tovább

A nap képe: Boob-a Fett

Darth Vader igazi kebelbarátja mutatkozik be ezen a két fotón, a fejvadász Boob-a Fett, aki a Cic bolygóról való származását sem tagadta soha. Ez a cici harcos igazi veszélyt jelent, még a tapasztalt, alapvetően cölibátusban élő jedikre is.

Tovább

A nap képe: elegáns fegyver egy civilizáltabb kor számára

Bizony, egy civilizáltabb kor. Ahol nem kell külön felvágni és pirítani a kenyeret, egyszerre történik. Most már csak az Erő-fokhagymázást kéne hozzá kitalálni, és kész lenne minden idők legzseniálisabb ételkészítési metódusa.

Tovább

Gyorshír: Liam Neeson szerepelni fog a The Dark Knight Rises-ben!

Döbbenet, de mindig tudnak még hozzátenni valamit a készülő Batman filmmel kapcsolatos információkhoz, ami alapján egyre kívánatosabbnak hat! Liam Neeson nyilatkozott nem rég egy olyat, ami bizony megmozgatta a fantáziánkat...

Tovább

Nehéz jelmez

Toochee, a Galaktikus

Tovább

Csalfa, őrült Resident Evil: Retribution trailer

A Resident Evil filmek folyamatosan újra és újra meglepik az embert. Az első még valamennyire kiszámítható volt (értsd: teljesen), de a másodiktól kezdve egyre jobban hagyták elgurulni a gyógyszert a készítők. De ez nem baj, sőt! Szeretjük az ilyen jellegű őrültséget.

Tovább

Videó: Birodalmi induló kutya-előadásban

Nos, érdekes videóval állt elő az imént Tetsuo kolléga. Ebben nem orgonán, skótdudán, hegedűn vagy szintetizátoron játsszák el Darth Vader gonosz bevonulózenéjét, hanem - vaú! - kutyákon. Pulit ugyan nem látunk közöttük, de reméljük, csak azért, mert ők már a Holdon vannak.

Tovább

Képregény-rovat II.: Polgárháború - A Háború kezdete

Képregényrovatunk második epizódjában beugrunk a mélyvízbe, és egy crossover-világba csöppenünk. Vezetőnk ezúttal is Mr. Barton lesz, aki szakavatottan lavírozik a képregények sokszor nem egyszerű világában, így eltévedni most sem fogunk.

Tovább

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek