Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Robotöszvér amerikai katonáknak

A legújabb fejlesztéseknek hála az amerikai katonáknak már nem sokáig kell a felszerelésük alatt görnyedniük.

Tovább

Csendben kiabáló pápaszemes makik

A legújabb eredmények alapján a fülöp-szigeteki pápaszemes maki nem is annyira néma, mint amilyennek eddig gondoltuk.

Tovább

John Williams 80 éves

John Williams zeneszerző a 20. század második felének, illetve a 21. század eddigi részének egyik meghatározó alakja. Ő felelős tulajdonképpen a modern filmzene létrejöttéért, és ez nem túlzás. Minden fontos sci-fi és fantasy klasszikus film zenéjét ő komponálta, pl. A csillagok háborúja, Az elveszett frigyláda fosztogatói stb. Spielberg és Lucas szinte mindig vele dolgoztak, eddigi munkásságának eredménye 139 film és tévésorozat zenéje, amelyből a 10 legjobbat választottuk ki. Boldog Születésnapot, Mr. Williams!

Tovább

Russell Crowe szomorú híre

Jó ideje keringett az a pletyka az interneten, miszerint Russell Crowe lesz Alex Murphy rendőrtiszt megformálója a Robotzsaru remake-jében. Ez egy eléggé magas laszti volt, amit a csodás verekedéseiről hírhedtté vált színész olyan zseniálisan lecsapott, hogy a pub fala adta a másikat. Russell Crowe a hősöm, ez nem kétséges.

Tovább

Új képek az új Dredd Bíróról

Bizony, bizony, érkezik egy Dredd Bíró-remake is, sőt már képek is vannak róla! Kemény lesz, véres lesz, mocskos lesz, nagy fegyverekkel, meg amit akartok! Szerény személyem érzi, hogy a kőkemény páncélozott igazságosztó és csinos kísérője, Anderson bíró (aki Olivia Thirlby lesz) az agyvelőre feltűnően hasonlító színre fogja mázolni a mozivásznat! Kíváncsian várjuk tehát a filmet, amely szeptemberben már a mozikba kerülhet!

Tovább

Star Wars vs. Star Trek: Liam Neeson vs. Patrick Stewart

Mielőtt azt gondolná bárki is, hogy a két filmsztárt ketrecharc keretében megmérkőzött egymással annak érdekében, hogy vajon a Star Wars-, illetve a Star Trek-rajongók menőbbek-e, ki kell ábrándítsak mindenkit. Nem ez történt. Viszont valami hasonló valóban lejátszódott a brit Graham Norton Showban.

Tovább

Star Trek asztal, avagy Enterprise a nappaliban

Toochee, a Galaktikus

Tovább

Megjelent a februári Galaktika!

Megjelent a februári Galaktika!

Tovább

Ha a Marvel szuperhőseit kultszínészek játszanák...

Alex Tuis művész a blogján közzétett néhány csodás képet, amelyeken legendás színészek jelenítik meg a Marvel univerzumának szuperhőseit. Tuis mindig is szeretett volna a Marvel hőseiről filmeket látni, és bár ilyen filmek most már léteznek, de nem azok a színészek formálják meg őket, akiket mindig is nagyon szeretett. A színészóriások közül személy szerint Rutger Hauert és Arnold Schwarzeneggert emelném ki, de azért arra is kíváncsi vagyok, hogy nektek ki a szimpatikusabb!

Tovább

Millenium Falcon a Balti-tenger alatt?

A tengerek kutatói sok mindent találtak már eddig a nagy vizek mélyén, gondoljunk csak a hatalmas hajóroncsokra vagy elsüllyedt kincsekre. De a legutóbbi felfedezés minden szempontból különleges: egy Balti-tengeren kutatásokat végző csoport a tenger fenekén olyan tárgyra bukkant, amely feltűnően hasonlít Han Solo űrhajójára. Vajon tényleg egy vérbeli szenzációra bukkantak, vagy az egész nem több egy ügyes trükknél?

Tovább

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek