Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

G.I. Joe díszdobozok képei Jarreau Wimberlytől

Jarreau Wiberly képzőmúvész alkotásai a most következő képek, amelyek a Hasbro megrendelésére készültek a G.I. Joe 25 éves évfordulója alkalmából piacra dobandó figurák díszdobozaira. A képek személy véleményem szerint rémesen menők, de Ti mit gondoltok róluk?

Tovább

Számítógépes játékok vs. Vöröskereszt

Már megszokhattuk, hogy az animéket, rajzfilmeket, sorozatokat és videojátékokat rendszeresen bevizsgálja valaki, hogy mennyire ártanak a szegény ártatlan gyerekeknek és milyen mértékben kéne betiltani minden ilyesmit (az, hogy a való világban is megesnek brutális dolgok, a mindennapokban, nem érv, mert az a válasz rá, hogy fölösleges kitenni ilyesminek a gyereket... azaz a vita nyugvópontra jutott). Voltak már szülői szervek, pedagógustömörülések, nemzetközi szervezetek... és most lecsapott a nemzetközi Vöröskereszt.

Tovább

This is Halloween!

Október 31-én mindnyájan elkerülhetetlenül belefutunk ebbe a Halloween nevezetű, megmagyarázhatatlan gyökerű kulimászba. A mozik és dvd-kölcsönzők (ha még létezik ilyen...) kaszálnak a horror-filmekkel, a jelmezesek a maskarákkal, és úgy általánosan, mindenki ebben a rémfilmes hangulatban rohangál az utáckon, ha akarja, ha nem. De mégis, mi is ez a Halloween?

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek