Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bolygó neve: Halál - egy perc "rettegés"

A 1A4 Stúdió egy újabb alkotását láthatjátok, most James Cameron Alien filmjének történéseit sűrítették 1 percbe a srácok. Ismét pofás videóval van dolgunk, nézzétek!

Tovább

Trónbarátok

A Trónok harca harmadik évada már javában hasítja a TV képernyőket, így nem csoda, hogy sikerén felbzdulva többek is képernyőjük elé ülve gondolkodnak esetleges folytatásokon, alternatívákon. Most arra láthatunk példát, milyen lenne egy Jóbarátok-os környezetben a kedvenc sorozatunk!

Tovább

Egy percnyi remény

Már korábban is mutattunk be videókat a 1A4 Studio munkái közül, így folytatva a sort, most is egy remek videóval jelentkezünk!

Tovább

Trónok harca: Elstartolt a harmadik évad!

A Trónok harca harmadik évada egy zseniális nyitó résszel tért vissza a TV képernyőre! Az első epizód fantasztikus volt, alig tudom kivárni mi lesz a folytatásban! Nektek, hogy tetszett?

Tovább

Darth Vader vs Gandalf


A szürke mágus vagy a Sötét Nagyúr nyerne egy párviadalban? Ezt az égető fontosságú kérdést válaszolja meg a superpowerbeatdown.com videója.

Tovább

Zseniális videó a sith lordról, akinek nem adták át a helyet a metrón

Sith Lordnak lenni nem egyszerű. Idősként pedig végképp. Ebben a feszültséggel teli világban, ahol a metrón fütyülnek az idősekre, és nem adják át nekik a helyet (aki pedig megpróbálja, mint a kiskölyök a videóban, azt még gátolják is benne), nehéz a sith lordnak a béketűrésben megmaradni. És amikor nem bírja tovább, rászabadítja az Erő Sötét Oldalát a szemétláda utastársaira.

Tovább

A top10 legjobb számítógépes játék zene I. rész

Megszoktuk, hogy a művészetek határterületeivel nem foglalkozhatunk nyíltan, azt nem tekintjük ugyanis "olyan" művészetnek, mint a komoly mesterek munkáit. Tegye fel a kezét, aki még nem kapott sanda pillantást a metrón egy Frederik Pohl vagy egy régi Kozmosz-kötetért, vagy akit nem cikiztek, amikor otthagyta a furulya/fuvola/hegedű/stb. tanulását a gitár vagy a dob kedvéért! Ezek az előítéletek érthetetlenek, hiszen ezek a határterület-művészetek (mint a sci-fi az irodalomban, vagy amilyen pl. a metál a zenében) igenis élvezhető, magas minőségű művek, és igenis nagyon "kell tudni", hogy ilyet alkothasson az ember. Akármilyen megdöbbentő, a számítógépes játékok zenéinek komponistái is hasonló megvetésnek "örvendenek" más kortárs zeneszerzőkhöz képest - pedig gyakran ugyanazokat az eszközöket és hangszereket használják! Nos, ellentételezendő a hallgatást erről a témáról, összeállítottunk egy top10-es listát minden idők legjobb számítógépes játék zenéiről. kizárólag nyitott lelkű embereknek!

Tovább
1 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek