Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trónbarátok

A Trónok harca harmadik évada már javában hasítja a TV képernyőket, így nem csoda, hogy sikerén felbzdulva többek is képernyőjük elé ülve gondolkodnak esetleges folytatásokon, alternatívákon. Most arra láthatunk példát, milyen lenne egy Jóbarátok-os környezetben a kedvenc sorozatunk!

Tovább

The walking dead - jövő héten vége a 3. évadnak!!!


Jövő héten leköszön a harmadik évad is. Nem hisszük el, hogy ez megint bekövetkezik. Ez volt a legjobb, legizgalmasabb évad az összes közül, és alig bírjuk kivárni, hogy fognak az események végződni! Az utolsó epizód címe: "Üdvözöllek a síroknál!", s akkor lássuk a videókat róla!

Tovább

Futurama főcím makettekel

Mostanában kezdődik amerikában minden idők legmegátalkodottabb animációs scifi sorozatának, a Futurámának legújabb évada. Ennek örömére a következő kreatív kis promót készítette a csatorna:

Tovább

Hannibal a képernyőn

Első látásra ez a cím semmi különlegeset nem takar; majdnem mindenki, köztük jómagam is látta már a televízióban párszor a csodálatos Lecter doktorról szóló klasszikus filmalkotásokat. Ki ne emlékezne az ellenállhatatlanul intelligens kannibál sorozatgyilkos karakterére örömkönnyekkel a szemében. Az effajta borzongás rajongóinak tulajdonképpen jó hírrel szolgálhatok: az amerikai NBC csatorna ugyanis 13 epizódot rendelt meg a Hannibal című sorozat készítőitől, szóval mindenki szeretet bélkiontója meghódítani készül a sorozatok univerzumát is (és persze megenni a máját babbal...)

Tovább

Roland Emmerich segít felkészülni a világvégére

Nem vagyok benne egészen biztos, hogy ez a közelgő apokalipszis jele vagy sem, de ha értesüléseink nem csalnak, Roland Emmerich újabb szellemi emanációjával borzolhatja a gyanútlan film- és sorozatkedvelők idegeit. Emmerich néhány vállalható filmtől eltekintve (Tökéletes katona, Csillagkapu) leginkább rémesen gyenge rendezéseiről ismert (csak néhányat a kínos kavalkádból: A függetlenség napja, Godzilla, I.e. 10 000), készülő új sorozatától tehát minimum annyit várhatunk, hogy lesznek benne dolgok, amik biztosan felrobbannak.

Tovább

Egyszer volt, hol nem volt - két Grimm-sorozat is volt

Vagyis egészen pontosan még van. A Grimm-testvérek klasszikus meséinek többféle adaptációja született már, a filmektől kezdve a rajzfilmeken át egészen a képregényekig, tévésorozattal azonban még nem igen lehetett dolgunk. Most ezt a hiányt pótolják az amerikai sorozatgyárosok, méghozzá rögtön két szériával.

Tovább

Ned Stark visszatér?

A Trónok harca rajongóinak nem újdonság a valószínűsíthető tény, miszerint a második évadot már nem a Ned Starkot alakító Sean Bean Vastrónon ülő alakjával fogják reklámozni. Az első évad végén a becsületes Lord Eddard ugyanis fejét veszti a kis király, Joffrey Baratheon parancsára. A filmekben azonban a halál nem feltétlen jelent végleges elmúlást. Talán Sean Bean is joggal reménykedik abba, hogy visszatérhet a stábhoz?


Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek