Döbbenet, de mindig tudnak még hozzátenni valamit a készülő Batman filmmel kapcsolatos információkhoz, ami alapján egyre kívánatosabbnak hat! Liam Neeson nyilatkozott nem rég egy olyat, ami bizony megmozgatta a fantáziánkat...

Tudniillik azt, hogy szerepelni fog a filmben. Tetszik még emlékezni a Batman: Begins! hűvös-őrült, igazságosan gonosz főszemétládájára, Ra's al Ghulra? Nos, ezt a szerepet kapja ismét Neeson. Hogy hogyan: visszaemlékezésekben láthatjuk csak, vagy talán túlélte valahogyan a vonatütközést... erről faggatták őt az interjúban. Elég jól lerázta a kérdéseket magáról:

"Komolyan semmit nem mondhatok el a The Dark Knight Risesről. Talán másfél órát forgattam eddig és a rendező semmit nem magyarázott el nekem. Tehát teljesen őszinte vagyok, amikor azt mondom, hogy semmi ötletem nincs, mi fog történni."

Akár igazat mond, és valóban nem tudja, hogyan is tér vissza a filmben karaktere, akár hazudik, és kacag a markába, Neeson megjelenése olyan hír, aminek valószínűleg mindenki örül (igen élénk és jó emlékeket hagyott a Begins!-ben).

Tehát, vagy rövid flashbackek képében, vagy teljes, gonosz, fagyos testi valójában, de mindenképpen megjelenik Ra's al Ghul a következő Batman filmben... ami még tovább lendíti a trilógiazáró epikusságát.

blastr.com nyomán