galaktika női előtte utána.jpg

A Galaktika szerkesztősége ezt a képet és kis levelet kapta nem rég, ami tudományos alapokra helyezi alapvető nézetünket: hogy a sci-fit szerető hölgyek egytől egyig arczátlanul szépek és csinosak. Az érintett hölgy rajongói levele megerősített minket is benne, hogy a science fiction olvasása igen pozitív hatással bír a női fizikumra. Alább egy friss sci-fi rajongó lány megható vallomása olvasható.

"Kedves Galaktika Szerkesztőség! Eufrozina vagyok.

Sokáig elégedetlen voltam a testemmel. Nem voltam kövér, vagy ilyenek, egyszerűen csak nem hoztam ki magamból a maximumot. De aztán megvásároltam a 265-ös Galaktikát, elolvastam a Harrison Ford interjút és Kersti Kivirüüt misztikus novelláját a kenderáztató szörnyéről, és ez alatt nyolc kilót fogytam. A magazin végigolvasása közben folyamatosan éreztem, hogy testem zsírt éget el és izmokat képez. Két hét leforgása alatt (időközben megjelent a következő szám, és azt is olvastam) teljesen megváltozott fizikumom is, nagyon szép nő lettem, ahogy a kép is mutatja.

Minden önmagával elégedetlen nőtársamnak és férfitársamnak ajánlom ezt a forradalmian új módszert a fogyásra és önmagunk megszépítésére. Mert a szépség odabent van, csak kell valami, ami kihozza belőlünk, és a Galaktika magazin olvasása tökéletesen alkalmas erre is.

Köszönettel új előfizetőtök: Eufrozina"

Mit is tudunk mindehhez hozzátenni? Azt, hogy a sci-fi kedvelő emberek szépek, eddig is tudtuk, de íme a tudományos bizonyíték, hogyan tesz valakit fokozatosan, mindössze két hét alatt a sci-fi olvasás gyönyörűvé.

Hölgyeim, Uraim, mi, sci-fi olvasók messzemenőkig szépek vagyunk.