Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Geekeknek kötelező!!!

Itt van néhány nagyon pöpec kis karra való óra, melyeket direkt a Star Wars fanatikusoknak készültek.

itelet banner500x150.jpg

Tovább

Én vagyok az apád!

A science fiction legikonikusabb mondatainak egyike az "Én vagyok az apád!" Darth Vadertől. Persze, nem kell ahhoz Luke Skywalkernek vagy Oidipusznak lenni, hogy az ember apa-ügyben problémákkal szembesüljön... ahogy a mellékelt kép is mutatja.

Tovább

Darth Vader vs Gandalf


A szürke mágus vagy a Sötét Nagyúr nyerne egy párviadalban? Ezt az égető fontosságú kérdést válaszolja meg a superpowerbeatdown.com videója.

Tovább

A Nagyúr és a dolgok Sötét Oldala

Azt tudjuk, hogy Darth Vader alapvetően a dolgok sötét oldalát kedveli. Így van az Erővel is, dühe, haragja és félelme ott sokkal kiélhetőbb. Nos, amikor díszes kompániájával egy ital mellett zenét hallgat... akkor is a sötét oldalt kedveli jobban.

Tovább

MC Vader vs Führer DC

Megszokhattuk már, hogy az internet feltalálása óta olyan nincs, hogy "legalja". Aki pedig járatos az amerikai hip-hop/rap/freestyle underground világában, az tudja, hogy ott bizony az a császár, aki élőben, rögtönzött szöveggel, szellemesen és folyékonyan lerappeli ellenfelét a színpadról. Ezeket az alkalmakat hívják "rap csatáknak". Nos, egy NicePeter nevű fazon úgy határozott, ő forgat ezekre a freestyle-küzdelmekre hajazó sorozatot, Epic Rap Battles of History címen, és itt jön be a legalja-faktor: olyan személyeket ugraszt egymásnak ezekben a rap-dalokban, akiknek finoman szólva nem itt van a helyük: van Chuck Norris Abraham Lincoln ellen, Stephen Hawking Einstein ellen, Dumbledore Gandalf ellen - és talán a legbetegebb: Darth Vader Hitler ellen.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek