Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

The walking dead - jövő héten vége a 3. évadnak!!!


Jövő héten leköszön a harmadik évad is. Nem hisszük el, hogy ez megint bekövetkezik. Ez volt a legjobb, legizgalmasabb évad az összes közül, és alig bírjuk kivárni, hogy fognak az események végződni! Az utolsó epizód címe: "Üdvözöllek a síroknál!", s akkor lássuk a videókat róla!

Tovább

Zombi-fogat ünnepnapra

Nem tudod, mivel érkezz a diszkóba, hogy tapadjanak rád a lányok? Még nem döntöttél, miben érkezel az esküvődre? Le akarod nyűgözni rokonaid? Itt a pompás ajánlat: utazz zombi-fogaton!

Tovább

Nácik a Föld középpontjáról

Van egy stúdió, Asylumnak hívják. Ők pedig arról híresek, hogy amikor kijön egy film, aminek feltehetően nagy nézettsége lesz, akkor hasonló témában villámsebességgel elkészítenek egy... fogalmazzunk úgy, visszafogottabb költésgvetésű, idiotizmusban tobzódó filmremeket. Ahogy látták, hogy az Iron Sky holdbéli nácijai micsoda közönségbázisra számíthatnak, az Asylum okos emberei úgy döntöttek, a nácik nem csak a Holdra tudnak visszavonulni a vereség elől, hanem - a földkérek alá is.

Tovább

A Disney hercegnői - másképp

Valljuk be: minden Disney rajzfilmnek megvan a maga aktuális bájos-szép hölgyalakja, aki egy személyben ötvözi az összes értéket, amik miatt egy nő szuper. A mai napig van olyan rajzfilmhősnő, akiről az ember azt kívánja, bárcsak igazi lenne, vagy bár többet szerepelhetne, hogy jobban ráláthassunk a személyiségére. Nos, a Disney-hercegnőknek van ám meglepő oldala is: egyikük-másikuk metálrajongó, és ezt ki is mutatja, de van köztük csábító, élőhalott mágus, boszorkány és törzsi harcos is (Pocahontas nem minden párhuzamos világban szerelmes John Smithbe... van, ahol harcra kerül a sor...). Ráadásul léteznek a valóságban is. Összeszedtünk minderről egy-két képi bizonyítékot... nézzük!

Tovább

Büszkeség és balítélet meg a zombik plusz egy adag filmes galiba

Javában folynak még az Abraham Lincoln, a vámpírvadász filmadaptációjának munkálatai, de máris nyélbe ütnék Seth Grahame-Smith másik regényének megfilmesítését is. A Büszkeség és balítélet meg a zombik azonban úgy tűnik, kifog a Lionsgate stúdió fejesein. A hírek szerint ugyanis újabb rendező dobta vissza a Jane Austen klasszikusát újraértelmező történet szélesvásznú levezénylésének lehetőségét.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek