A Trónok harca harmadik évada egy zseniális nyitó résszel tért vissza a TV képernyőre! Az első epizód fantasztikus volt, alig tudom kivárni mi lesz a folytatásban! Nektek, hogy tetszett?

A harmadik évad kezdő epizódjában fokozódik a helyzet: a Lannisterek abszolút uralják Királyvárat és környékét, miután elverték Stannis Baratheon seregét. Robb Stark, Észak Királya, még kézben tartja a déli területeket, kérdés, hogy meddig?
Mert míg a farkasok és az oroszlánok összecsapásra készülődnek, a messzi északon Mance Ryder - korábban eddig nem látott méretű- hadserege gyülekezik. Köztük és a Hét Királyság között jelenleg csak az Éjjeli Őrség egy maroknyi "varjúja" áll, akikkel teljesen megszakadt a kapcsolat. Mindeközben a Keskeny tengeren, Daenerys Targaryen - oldalán a 3 cseperedő sárkányával- a Makulátlanoknál toborz hadsereget.

Jelen bejegyzésünkkel kicsit betekintünk a jövőbe: az első videó a jövőheti "Dark Wings, Dark Words" című második részbe enged bepillantást, míg a második videó egy összefoglaló a jelen futó évadról.

Ha egyszerűen nem tudod kivárni, hogy mit tartogat a harmadik évad, akkor a booker.hu könyváruházban, most kedvezményesen meg tudod rendelni a részeket: