Amikor egy alkalmazott úgy kényszerül távozni a munkaadó cégtől, ahogy előzetes tervei alapján nem igazán szeretett volna (gy.k. kivágják, mint a bajszos tejlefetyelőt exkremálni), hajlamos nehéz érzésekkel a szívébn titkos dolgokat kifecsegni. Nos, így járhatott Timothy Good is, a Pentagon egykori szakértő munkatársa, aki különleges infót szellőztetett meg: szerinte ugyanis Dwight D. Eisenhower elnök több alkalommal vett rész értekezleteken idegenekkel az 50es években.

Igen, olyan idegenekkel. Korábban már voltak ezzel kapcsolatban pletykák és találgatások, de most Good úr ezek hihetőségén nagyot dobott saját történetével.

Azt állítja, hogy Eisenhower és egy csapatni beavatott 1954-ben többször is találkozott földönkívüli delegációkkal egy katonai bázison Új-Mexikóban.


Good azt is elmondta, hogy ezek az idegenek minden jel szerint békés szándékokkal jöttek és alapvetően embernek látszottak: északias (!) testalkattal és vonásokkal rendelkeztek.

Good a BBC2 Opinionated sorozatában elmondta:



"Eisenhower elnöknek három ilyen találkozója volt, megbeszélt értekezletek idegenekkel, amelyek bizonyos légitámaszpontokon zajlottak le, például a Holloman Légierő Támaszponton Új-Mexikóban. Az idegenek több ezer emberrel léptek hivatalos és nem hivatalos kapcsolatba szerte a világon, az élet minden területén... Tudjuk, hogy az UFO észlelések 90%-a megmagyarázható 'hagyományos' dolgokkal. De akkor is, bátran mondom, hogy világszerte milliók látták a valódi idegeneket."



2010-ben előkerült egy másik jelentés, ami furcsa módon hitelesebbé teszi Good történetét: New Hampshire állam egy korábbi képviselője (azaz egy nagy ember), Henry McElroy Jr. elmondta, hogy látott szigorúan titkos felkészítő dokumentumokat, amelyek Eisenhower számára íródtak, és pontosan egy ilyen találkozásra készítették elő őt.

Szerencsére, McElroy szerint az idegenek a barátságosabb fajtából kerültek ki. A Huffington Post UK-nek ezt nyilatkozta:



"Úgy rémlik, a felkészítő dokumentumot remény itatta át, és arról informálta Eisenhower elnököt, hogy földönkívüli lények már régtől itt vannak az Egyesült Államokban. A dokumentum hangvétele azt sugallta nekem, hogy nem kell félni, mert ezek a látogatók semminemű rosszat nem tettek és nem volt semmi olyan szándékuk, hogy zavart okozzanak akkor, vagy akár a jövőben."



Nesze! Itt van: Eisenhower vikingszerű idegenekkel kötött megállapodásokat az 1950es években.

Ha valaki ebből ZS-kategóriás filmet akar forgatni, én nagyon szívesen megírnám a forgatókönyvet...

blastr.com nyomán