Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tetovált Mazer, avagy a Végjáték közeleg

Újabb kép került nyilvánosságra az idén bemutatásra kerülő Végjáték című filmből! A fotón Ben Kingsley által megformált Mazer Rackham látható. Úgy néz ki, hogy Kinsley idén halmozza az élvezeteket, hisz az egy hete debütált Vasember 3-ban is igen erős karaktert hozott.

Tovább

Hunger Games - A játék

Te vajon meddig húznád az Éhezők Viadala résztvevőjeként? A Newgrounds csapatának hála most kipróbálhatod Flashjáték formában! Katt(niss) ide!

Tovább

Bloggerek, figyelem!

Bloggerek, figyelem! Látogatottsági akciót hirdet a Galaktika és a Booker Könyváruház.

Szeretnéd ajándékba kapni tőlünk legjobb könyveinket? Nos, semmi más dolgod nincs, mint egy kis hírverést csapni a könyv körül! Az a blogtulajdonos, akinek az oldaláról a legtöbben jönnek át a Booker Könyváruház oldalára, azaz a legnagyobb látogatottságot produkálja egy-egy adott könyv körül, az automatikusan megkapja a szóban forgó kötetet! Hogy hogyan hozod át olvasóidat könyvbörzére, szabad vásár: ahogy szeretnéd/tudod. Írhatsz ajánlót, hirdethetsz versenyt, akárhogy.

Mit kell még tenni? A nevezéshez egy e-mailben írd meg blogod nevét és url-jét az info@galaktika.hu-ra, hogy tudjuk, mit kell néznünk a statisztikában. Ezután kezdheted is átküldeni az embereket a Bookerhez! 10 naponta nézünk eredményt és adunk egy könyvet a nyertesnek: annak, aki a legnagyobb forgalmat generálja az alábbi linken:

Az első könyv: Andreas Eschbach: Összeomlás

Link: http://www.booker.hu/konyv/Osszeomlas_andreas_eschbach/

Az első akció holnap, január 17-től indul és január 27 éjfélig tart. Aki addig a legtöbb látogatót hozza a Bookerre az Eschbach kötet kapcsán, instant módon kapja a könvet!

Hajrá!

Tovább

A top10 legjobb számítógépes játék zene I. rész

Megszoktuk, hogy a művészetek határterületeivel nem foglalkozhatunk nyíltan, azt nem tekintjük ugyanis "olyan" művészetnek, mint a komoly mesterek munkáit. Tegye fel a kezét, aki még nem kapott sanda pillantást a metrón egy Frederik Pohl vagy egy régi Kozmosz-kötetért, vagy akit nem cikiztek, amikor otthagyta a furulya/fuvola/hegedű/stb. tanulását a gitár vagy a dob kedvéért! Ezek az előítéletek érthetetlenek, hiszen ezek a határterület-művészetek (mint a sci-fi az irodalomban, vagy amilyen pl. a metál a zenében) igenis élvezhető, magas minőségű művek, és igenis nagyon "kell tudni", hogy ilyet alkothasson az ember. Akármilyen megdöbbentő, a számítógépes játékok zenéinek komponistái is hasonló megvetésnek "örvendenek" más kortárs zeneszerzőkhöz képest - pedig gyakran ugyanazokat az eszközöket és hangszereket használják! Nos, ellentételezendő a hallgatást erről a témáról, összeállítottunk egy top10-es listát minden idők legjobb számítógépes játék zenéiről. kizárólag nyitott lelkű embereknek!

Tovább

Mass Effect 2D-ben

Ha azt hiszed, hogy a Mass Effect csak PC-n és konzolon játszható, hidd el, ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna! Egy vállalkozó szellemű úriember ugyanis elkészítette a méltán népszerű játék táblás, pontosabban fogalmazva Monopoly-változatát! A képek alapján merem állítani, hogy a táblás verzió legalább olyan szórakoztató, mint a videójáték, nem is beszélve a Mass Effect Monopoly családcentrikus voltáról.

Tovább

Az év legfeministább videojátéka?

Pont tökös videojáték karakterekkel kapcsolatos írásunk után pár nappal bukkantunk rá egy amerikai honlapra, kvázi blogra. Ennek üzemeltetője rengeteg témát dolgoz fel: pop-kultúra, számítógépes játékok, tudomány, hírek, politika... Ez utóbbi kategóriában rendszeresen előbukkan a feminizmus, mint téma, és a blogger harcias feministának vallja magát. Nem rég írt egy posztot arról a videojátékról, ami szerinte a Legfeministább Játék 2011 cím befutója... Soha nem találnátok ki. Ez a játék a Warhammer 40k: Space Marine.

Tovább

A legkeményebb és legkúlabb videojáték karakterek 1. rész

Nagy igazság, hogy a számítógépes játékok bizony tele vannak igazán kúl, vagány alakokkal, különösen, ha az akciójáték zsánerbe tekintünk. Egyszemélyes, atlétatrikós tankok (Bruce Willis ftw), vagány orgyilkosok, cinikus szemétládák mentik meg a világot rendszeresen, akiknek keménységi fokával már csak a gúnyos vigyorra, "kúlságra" és cinikus megjegyzésekre való hajlama vetekszik. Ezek az arcok nem késsel-villával esznek, hanem kést és villát. Méltóak egy kis megemlékezésre, hát a teljesség igénye nélkül nézzünk egy top 10-es listát ezekből a kőkemény, nagyon király hősökből!

Tovább
1 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek