Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képválogatás a 2012-es Total Recall-ból

Az emlékmás – az új Philip K. Dick remake

 Az új 2012-es Emlékmás film, ami egy Philip K. Dick adaptáció, parádés szereposztással szolgál a nézőközönségnek, és minden jel szerint egy igazi akciófilm lesz, teli pörgő lövöldözős jelenetekkel.

A történet röviden annyi, mint ami a Schwarzenegger-filmben is volt: Douglas (Colin Farrell) boldog házasságban él, ennek ellenére, hogy elszakadjon a hétköznapi mókuskeréktől, felkeresi a Recall céget azért, hogy egy szuperkém emlékeit kapja meg tőlük. A rutinműtét balul sül el, s Douglas-nek természetesen menekülnie kell.

Rengeteg akció, lövöldözés valamint borzongató sci-fi a javából!

Az emlékmás hamarosan, augusztus 16-án kerül a mozivászonra hazánkban.

Tovább

Godzilla - Készülőben az új film

Ismét megdübörög a föld: Godzilla visszatér! A San Diego-i Comic-Con alakmából jött egy poszter, sőt a helyszínen levetítettek egy rövid részletet is a filmből. A beszámolók szerint lerombolt városok és óríás-szörnyek tetemei jelzik a Gigantikus Bestiák Királyának útját. Gareth Edwards (Monsters) dirigálja majd a filmet, 2014-ben.


Tovább

Dredd részlet a kételkedőknek (+18)



Már ha lennének még szkeptikusok az új Dredd filmel kapcsolatban legútobbi bejegyzésünk után. Bizony, kegyetlen, véres és akciódus túrának igérkezik majd a nem-is-olyan-távoli jövőbe. (Ezútal Rob Schneidernek és szuszpenzornak nyoma sincs.) Erről tanúskodik az alábbi kis részlet, amelyet a készítők voltak olyan jók, és kiszivárogtattak. Figyelem, CGI vér nagymennyiségben!

Tovább

Minimalista Sci-Fi film plakátok

Mert jól néznek ki és sosem elég belőlük. Íme egy nagy csokorral:

Tovább

Zseniális Dredd mozgóposzter - bukj le!

Dredd bíró. Többségünknek erről Stallone finoman szólva is artikulálatlan "THE LAW" kiáltásai jutnak az eszünkbe, az ínyenceknek viszont színesíti az emlékeit egy képregény is, ami egyrészt ritka hangulatos, sötét képet festett elénk, másrészt durva volt, brutális, de korrekt. Az új Dredd sokak rémületére remake-szagú volt elsőre, azonban úgy néz ki, valójában sokkal inkább a képregényekre épül, mint a felettéb másod-harmad-negyedvonalas akciófilm jellegű 1995-ös filmre. Kiváló mozgó posztert adtak ki nem rég a készülő filmhez, amit örömmel közlünk le: sokkal sötétebb, komolyabb hangulat árad belőle, mint a Stallone-filmből, így biztosak vagyunk benne, hogy hűségesebb lesz a klasszikus képregény világához.

Tovább

Tunyacsáp a Prométheuszban?

A vizsgálat eredménye 100%-os DNS egyezés.

a kép forrása: buzzfeed.com

Tovább

Michael Bay Földönkívüli Ninja Teknőcei eltünnek a csatornában?

ninja 2012.jpg

Nemrég jött a hír, hogy Hollywood első számú robbanóanyag felhasználója, Michael Bay a Transformerek után a 80-as évek végének másik nagy durranását, a Tini Ninja Teknőcöket is gondjaiba veszi egy új mozifilm erejéig. A kedvezőtlen közönség reakció ellenére Bay kiállt a projekt mellet, de lehet, hogy most mégis akadály gördült az Idegen Teknősök útjába.

Tovább

Nácik a Föld középpontjáról

Van egy stúdió, Asylumnak hívják. Ők pedig arról híresek, hogy amikor kijön egy film, aminek feltehetően nagy nézettsége lesz, akkor hasonló témában villámsebességgel elkészítenek egy... fogalmazzunk úgy, visszafogottabb költésgvetésű, idiotizmusban tobzódó filmremeket. Ahogy látták, hogy az Iron Sky holdbéli nácijai micsoda közönségbázisra számíthatnak, az Asylum okos emberei úgy döntöttek, a nácik nem csak a Holdra tudnak visszavonulni a vereség elől, hanem - a földkérek alá is.

Tovább

A Vérnyúl Beszél: a TOP5 legmenőbb filmes becsajozás

Megszoktuk azt, hogy a filmekben a dolgok kicsit máshogy működnek, mint a valóságban. Nos, így van ez a szerelmi kapcsolat kialakításával is, sőt, azzal talán különösen: vannak ezek a fránya akciófilmek meg SF-mozik, amikben bizony nem elsősorban a szerelmi szál (lenne jó esetben) a legfontosabb, így ezek időnként - véletlenül - kicsit kidolgozatlanul bomlanak ki a cselekménnyel együtt. Erről beszél Vérnyúl kolléga, szokásos kegyetlenségével boncolja fel a top5 legmenőbb filmes becsajozás témáját.

Tovább

John Williams 80 éves

John Williams zeneszerző a 20. század második felének, illetve a 21. század eddigi részének egyik meghatározó alakja. Ő felelős tulajdonképpen a modern filmzene létrejöttéért, és ez nem túlzás. Minden fontos sci-fi és fantasy klasszikus film zenéjét ő komponálta, pl. A csillagok háborúja, Az elveszett frigyláda fosztogatói stb. Spielberg és Lucas szinte mindig vele dolgoztak, eddigi munkásságának eredménye 139 film és tévésorozat zenéje, amelyből a 10 legjobbat választottuk ki. Boldog Születésnapot, Mr. Williams!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek