ninja 2012.jpg

Nemrég jött a hír, hogy Hollywood első számú robbanóanyag felhasználója, Michael Bay a Transformerek után a 80-as évek végének másik nagy durranását, a Tini Ninja Teknőcöket is gondjaiba veszi egy új mozifilm erejéig. A kedvezőtlen közönség reakció ellenére Bay kiállt a projekt mellet, de lehet, hogy most mégis akadály gördült az Idegen Teknősök útjába.

images.jpg

Bay csak produceri szerepkörben tervezi a közreműködést az újdonsült filmadaptációban, viszont már első nyilatkozatával kiakasztotta a Teknőc rajongók máig létező rajongói táborát: a Teenage Mutant Ninja Turtles címből dobja a Mutant szót, és a pizzafaló óriás hüllőket egy másik bolygó szülötteiként fogja újraértelmezni. A filmet a mai trendnek megfelelően motion capture cgi/élőszereplős hibridnek szánják.

Az eredetileg 2013 karácsonyára tervezett bemutatót a Paramount Pictures 2014 tavaszára tolta. Hivatalos indoklása nincs, de a pletykák szerint a teljes stábot is hazaküldték, mivel a forgatókönyv komoly foltozásra szorul. Ugyanakkor költségvetési problémákról szóló pletykák is szárnyra kaptak.