Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vámpír evolúció

Most, hogy befutott a mozikba az újabb, sokadik vámpíros film, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász, talán ideje kissé visszatekintenünk vámpírügyekben. Hogy fordulhatott elő, hogy a múlt századelő félelmetes, bűnronda, ocsmány állatiassággal megáldott (megátkozott) vérszívóktól eljutott a filmipar a csillogó bőrű, álomszépnek titulált kommersz változatig? Rövid evolúciós történet következik, némi képes szemléltetővel.

Tovább

Neeeeeeeeeeeeeeee: nem ér véget a Twilight széria

George Takei után szabadon mi is úgy véljük, hogy a Twilight-franchise hatalmas károkat okoz a spekulatív fikciónak: tűrhetetlen szintre háziasítja a vámpírokat, ormótlan idiotizmust farag a vérfarkasokból, nagyot rúg a fantasyba - és azzal együtt a sci-fibe is, tekintve, hogy a két műfajt a spekulatív fikció nevezetű irodalmi ágazat közösen foglalja magába. Nos, a sci-fi és a fantasy elleni hadjáratnak nincs vége: ugyanis a The Hunger Games-t is jegyző Lionsgate Studios visszavonhatatlanul és kegyetlenül felvásárolta a Summit Entertainmentet, egy sajtótájékoztatóban pedig vázolták, hogy mennyire komoly elképzeléseik vannak a Twilighttal...

Tovább

Közeleg a vámpírvadász elnök

Az USA 16. elnöke volt. Erős, legendásan intelligens férfi. Legfőbb fegyverei a felvilágosult gondolkodás és a politikai zsenialitás. Valamint néhány tucat balta, pisztoly, ezüstgolyó, keresztek és kőkemény, mezei elhatározás. Igen, ő Abraham Lincoln... a vámpírvadász.

Tovább

Top 10 vámpír femme fatale - II. rész

Lassan itt az ősz, és az évszaknak megfelelően egyre korábban alkonyodik. Az éjszakai élet démonai is egyre hamarabb bújnak elő rejtekükből, hogy megcsapolják vérkészletünket, ha már így a nyár végeztével a szúnyogok lassanként visszavonulót fújnak. Nem árt, ha jól felkészülünk, és pontosan tudjuk, kik azok, akiktől a leginkább kell óvakodnunk. Pár napja már elkezdtük sorra venni a legveszedelmesebb vámpír hölgyeket. Az igazi kemény mag, a kárhozottak legvégzetesebb királynői azonban még csak most következnek!



Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek