Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csótányok és a csoki

Sok csokiallergiában szenvedő embernek meglepő hír lehet, hogy nem feltétlenül a kakaóra, vagy a csokoládé egyéb - a csomagoláson feltüntetett - összetevőjére allergiás.

Tovább

A kapcsolatfelvétel protokollja

Elképzelhető, hogy az emberiség nemsokára találkozik a földönkívüliekkel. Nagy erőkkel kutatjuk az esetlegesen máshol létrejött technológiai civilizációk jeleit. De vajon mi történne, ha találnánk egyet?

Tovább

Vissza a jövőbe - egy alternatív univerzumban

Ki játszotta Marty McFlyt egy alternatív univerzumban? A Rejtély című sorozatból megtudható.

A Vissza a jövőbe trilógia sokak szerint minden idők egyik legjobb SF komédiája. A remek forgatókönyv, a tökéletes díszletek, és a elképesztő karaktereket életre keltő színészek egyaránt kellett a sikerhez.

Kevesen tudják, hogy eredetileg nem Michael J. Fox játszotta volna a főszerepet. A film készítői kezdettől fogva Michael J. Foxot szemelték ki a csetlő-botló időutazó szerepére, ám ő akkoriban a Családi kötelékek című tévésorozatban játszott. McFly karakterét a Ponyvaregényben is szereplő Eric Stoltz-ra osztották, ám a forgatás negyedik hetére kiderült, hogy nem tudja hitelesen hozni a figurát. Foxot végül elengedték a Családi kötelékek készítői, így az a ritkek helyzet fordult elő, hogy öt hét forgatás után cserélték le a főszereplőt.

Itt van néhány jelenet, amelyben felváltva látható Stoltz és Fox.

Ennek a ténynek állított érdekes módon emléket néhány filmes. A rejtély (Fringe) című sorozat második évadának 16. részében három kopasz megfigyelő beszélgetését láthatjuk. A három férfi ezt a párhuzamos univerzumban, egy mozi előtt teszi.  A mozi bejárata felett a reklám önmagáért beszél:

Ezt felhasználva alakította át valaki a film egyik korai előzetesét, amelyben még Eric Stoltz szerepel. Az átalakítás a trailer végén látható.

Toochee, a Galaktikus

Tovább

A nap képe: Hatalmas hószobor Optimus Prime-ról

A nap képének nem is választhattam volna mást, mint a tél legepikusabb képét. Ez annyira epikus, hogy az már homéroszi. Optimus Prime hószobra, ami 53 láb magas, és egy hokkaidói kiállításra készült, amely az Asahikawa Téli Fesztivál nevet viseli.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek