Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Számítógépes játékok vs. Vöröskereszt

Már megszokhattuk, hogy az animéket, rajzfilmeket, sorozatokat és videojátékokat rendszeresen bevizsgálja valaki, hogy mennyire ártanak a szegény ártatlan gyerekeknek és milyen mértékben kéne betiltani minden ilyesmit (az, hogy a való világban is megesnek brutális dolgok, a mindennapokban, nem érv, mert az a válasz rá, hogy fölösleges kitenni ilyesminek a gyereket... azaz a vita nyugvópontra jutott). Voltak már szülői szervek, pedagógustömörülések, nemzetközi szervezetek... és most lecsapott a nemzetközi Vöröskereszt.

Tovább

This is Halloween!

Október 31-én mindnyájan elkerülhetetlenül belefutunk ebbe a Halloween nevezetű, megmagyarázhatatlan gyökerű kulimászba. A mozik és dvd-kölcsönzők (ha még létezik ilyen...) kaszálnak a horror-filmekkel, a jelmezesek a maskarákkal, és úgy általánosan, mindenki ebben a rémfilmes hangulatban rohangál az utáckon, ha akarja, ha nem. De mégis, mi is ez a Halloween?

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Legfrissebb bejegyzések

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek