Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális videó a sith lordról, akinek nem adták át a helyet a metrón

Sith Lordnak lenni nem egyszerű. Idősként pedig végképp. Ebben a feszültséggel teli világban, ahol a metrón fütyülnek az idősekre, és nem adják át nekik a helyet (aki pedig megpróbálja, mint a kiskölyök a videóban, azt még gátolják is benne), nehéz a sith lordnak a béketűrésben megmaradni. És amikor nem bírja tovább, rászabadítja az Erő Sötét Oldalát a szemétláda utastársaira.

Tovább

Mikor fogjuk lézerfegyverekkel vívni a háborúkat?

A sci-fi egyik elengedhetetlen kelléke a lézer. Van, hogy pisztoly, van hogy kard, vagy ágyú - de mindenképpen ott van az elképzelt csatákban. Mikor válik valósággá a lézerfegyverekkel vívott háború?

Tovább

A nap képe: egy egészségesebb világ

Sajnos a képen látható idilli városképtől messzebb nem is állhatnánk: városainkból száműztük a természetet, a növénytakarót, most pedig panaszkodunk a rossz levegő miatt... az sem segít, hogy főként Magyarországon az a trend, hogy egy autóban egy embert látunk ülni! Persze ez nem csupán az emberek hibája: a lassú és gyakran nem megbízható tömegközlekedés ugyanúgy hatással van erre, mint a hozzáállás. Mi mindenesetre mindenkit bízhatnánk a környezetkímélő autózásra - hátha elkerülhetőbbé válnak a dugók kevesebb autóval, és hátha elkerülhető Eschbach Összeomlása is, amely pont arról szól, hogy mi is történik majd, amikor már elpazaroltuk az összes olajat...

Tovább

A nap képe: elegáns fegyver egy civilizáltabb kor számára

Bizony, egy civilizáltabb kor. Ahol nem kell külön felvágni és pirítani a kenyeret, egyszerre történik. Most már csak az Erő-fokhagymázást kéne hozzá kitalálni, és kész lenne minden idők legzseniálisabb ételkészítési metódusa.

Tovább

Halálcsillag a karácsonyfán

A Star Wars hatása alól a karácsony se lehet mentes. Stílszerűen a fán lógó üveggömbök cseréltek helyet az univezum legveszedelmesebb gömnbjével.

A halálcsillag:

Az épülő halálcsillag 2:

Egy kis kézimunka:

És végül LEGO-ból a világ legnagyobb LEGO karácsonyfáján:

Toochee, a galaktikus

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek