Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Steampunk lakás

Egy Jeremy Noritz névre hallgató filmes 2006-ban meglepte megát egy manhattani apartmannal. Csekély 1 300 000 dollárt fizetett érte. Azután megszállta az ihlet, és évek munkájával, illetve több tízezer dollár elköltésével igazi steampunk paradicsommá alakította. Nem kímélte magát, és a lakás összes helyiségét kidekorálta. A lakás most eladó, egy hozzá hasonló fanatikus 1 750 000 dollárért megvásárolhatja.

Tovább

A péntek reggel képe(i): River Tam agya vs. gallyak

Aki játszott valaha a Mass Effect második epizódjával, és elgondolkozott azon, hogy "jééé, milyen ismerős: egy lány, akinek az agyát szétkapják és überdurva harcost csinálnak belőle titkos, kormányfinanszírozású laboratóriumbolygón, amitől megőrül! Vajon hol is láttam hasonlót?...", és nem kapott választ kérdésére, ne is keresse tovább, a felelet itt van! Ismerkedjen meg ezzel a bájos ifjú hölggyel, River Tammal, a Serenity zakkant harcoslányával. Rivernek volt egy messzemenően karakterisztikus jelenete az "Objects in Space" epizódban, amikor is gondterhelt agya megkísérelte feldolgozni az űrhajóra keveredett gallyak dilemmáját (ld. a képen). Nem csak mi gondoltuk úgy, hogy ez a pillanat kultikus - íme, a netes művész remixe:

Tovább

Egy soha nem látott arc

Van a Mass Effect-világban egy karakter, akivel sok mindent lehet kezdeni, többek közt romantikus, sőt, szerelmes testi kapcsolatba is keveredni. Ennek ellenére az arcát egy pillanatig sem láthatjuk, ami egyenesen kiakasztó, hiszen a legtöbb játékosnak a szívébe lopta magát az elesett, kedves, szégyenlős, mégis nagyon bátor és hősies karakter. Igen, ő Tali'Zorah nar Rayya, a kvarián (ami egy faj, akiknek története gyászosan emlékeztet a Battlestar Galactica 12 kolóniájának történetére... de ne szagoljunk már ott is plágiumot, ahol mondjuk van is) csapattárs. Egy webes művész jóvoltából most lehull a lepel (meg az immunrendszert pótló maszk), és vethetünk egy szempillantást a félszeg kvarián lány arcára is.

Tovább
12
»
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek