Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új képek az UFO-galaxisról.

Nem tévedés, a NASA új bámulatos képeket készített az úgynevezett UFO-galaxisról. Nevét a formájáról kapta, ami a klasszikus sci-fik űrhajójának alakját formázza.

Tovább

A kapcsolatfelvétel protokollja

Elképzelhető, hogy az emberiség nemsokára találkozik a földönkívüliekkel. Nagy erőkkel kutatjuk az esetlegesen máshol létrejött technológiai civilizációk jeleit. De vajon mi történne, ha találnánk egyet?

Tovább

Titkos megállapodások: Eisenhower elnök és a földönkívüliek?

Amikor egy alkalmazott úgy kényszerül távozni a munkaadó cégtől, ahogy előzetes tervei alapján nem igazán szeretett volna (gy.k. kivágják, mint a bajszos tejlefetyelőt exkremálni), hajlamos nehéz érzésekkel a szívébn titkos dolgokat kifecsegni. Nos, így járhatott Timothy Good is, a Pentagon egykori szakértő munkatársa, aki különleges infót szellőztetett meg: szerinte ugyanis Dwight D. Eisenhower elnök több alkalommal vett rész értekezleteken idegenekkel az 50es években.

Tovább

Véletlen egybeesés vagy bizonyíték? - földönkívüliek a festészetben

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a földönkívüliek léte és az UFO-elképzelések modern, új dolgok. Nos, lehet, hogy valóban azok (ahogy Carl Sagan is állítja Korok és démonok című kötetében), és pontosan ezért döbbenünk meg újra és újra bizonyos művészeti alkotásokon, melyeket 500+ évvel ezelőtt készítettek, és a mai szem számára egyértelműen földönkívüli jelenlétet sugallnak. Először azt feltételezzük ilyenkor, hogy csalással van dolgunk, azután pedig, hogy megtudjuk, hogy tényleg azt látjuk, amit látunk (és hogy abban a pillanatban is azt láttuk volna, amikor lerakta a festő az ecsetet), ledöbbenünk. Magyarázat nincs, a rejtély valós... Nézzünk néhány zavarba ejtő műalkotást ebből a szempontból!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek