Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kapcsolatfelvétel protokollja

Elképzelhető, hogy az emberiség nemsokára találkozik a földönkívüliekkel. Nagy erőkkel kutatjuk az esetlegesen máshol létrejött technológiai civilizációk jeleit. De vajon mi történne, ha találnánk egyet?

Tovább

Titkos megállapodások: Eisenhower elnök és a földönkívüliek?

Amikor egy alkalmazott úgy kényszerül távozni a munkaadó cégtől, ahogy előzetes tervei alapján nem igazán szeretett volna (gy.k. kivágják, mint a bajszos tejlefetyelőt exkremálni), hajlamos nehéz érzésekkel a szívébn titkos dolgokat kifecsegni. Nos, így járhatott Timothy Good is, a Pentagon egykori szakértő munkatársa, aki különleges infót szellőztetett meg: szerinte ugyanis Dwight D. Eisenhower elnök több alkalommal vett rész értekezleteken idegenekkel az 50es években.

Tovább

Az idegenek nyomában - nézz a fény felé...

A SETI-t bizony becsukta a gazdasági válság, a földönkívüliek rossz időt választanak a rádiós visszatelefonálásra. Persze, lehet, hogy nem is akkora probléma, hogy nem figyeljük olyan intenzitással a rádiójeleket, mint korábban: az elmúlt év(tized)ekben a Föld rádióforgalma ugyanis szánnivaló kis töredékére esett vissza a korábbihoz képest a kábelek, a száloptika és más telekommunikációs fejlesztéseknek hála, így joggal feltételezhetjük, hogy egy fejlettebb idegen faj rádiókibocsátása sem jelentős. Lehet, hogy nem is feltétlenül a rádiójeleket kéne figyelnünk, hanem... a fényt.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek