Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Picard kapitány és a sligovica

Picard kapitány beadja a kulcsot, ha sürgősen nem jut kedvenc italához. Nem az Earl Greyhez feketén.

Tovább

Hunger Games - A játék

Te vajon meddig húznád az Éhezők Viadala résztvevőjeként? A Newgrounds csapatának hála most kipróbálhatod Flashjáték formában! Katt(niss) ide!

Tovább

A nap képe: Cantia Royale

Han Solo még James Bondnál is elöbb lőtt.

forrás:geektyrant.com

Tovább

A Szellemirtók kedvenc édessége

Ray kedvenc vattacukra, kétféle dobozzal. A gonoszabb változatot kerülni, mert még ámokfutást rendez a gyomrodban!

Tovább

A nap képe: Milliónyi lélek sikolt fel egyszerre!

Lehetett volna rosszabb is az előzmény-trilógia.

forrás:nerdbastard.com

Tovább

Zseniális videó a sith lordról, akinek nem adták át a helyet a metrón

Sith Lordnak lenni nem egyszerű. Idősként pedig végképp. Ebben a feszültséggel teli világban, ahol a metrón fütyülnek az idősekre, és nem adják át nekik a helyet (aki pedig megpróbálja, mint a kiskölyök a videóban, azt még gátolják is benne), nehéz a sith lordnak a béketűrésben megmaradni. És amikor nem bírja tovább, rászabadítja az Erő Sötét Oldalát a szemétláda utastársaira.

Tovább

Fidel Castro szerint az amerikaiak inkább szavaznának egy robotra

A merényletek sokaságát túlélő kubai vezető asimovi magasságokban nyilatkozik mostanában, a sci-fi rajongóinak nagy örömére (?). Véleménye szerint ugyanis az Egyesült Államok választópolgárai inkább választanának meg egy robotot elnöknek és egyben az USA fegyveres erőinek főparancsnokává, mint Barack Obamát vagy a Republikánus Párt bármely esetleges elnökjelöltjét a 2012-es választásokon. A kubai kommunista vezető merőben meglepő kijelentése azonban inkább emlékeztet egy Futurama-epizódra vagy Robert A. Heinlein víziójára, mintsem egy komolyan vehető politikai nyilatkozatra.

Tovább

A nap képe: felnőtt Space Invaders

Az 1978-as Space Invaderst, vagy annak valamely klónját-leszármazottját-utódát a legtávolabbi afrikai bozótosokban és csendes-óceáni kis szigeteken is ismerik, így vagy úgy. A program egy japán jószág (meglepi!) és most már van belőle felnőtt verzió is. Mielőtt bárki rosszra gondol, semmi szó nincs huncut dolgokról - egyszerűen fegyverrel szokás játszani. ÉS bár az eredetivel is órákig el lehet lenni, ennek a változatnak is megvan a vonzereje...

Tovább
12
»
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek