Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tetovált Mazer, avagy a Végjáték közeleg

Újabb kép került nyilvánosságra az idén bemutatásra kerülő Végjáték című filmből! A fotón Ben Kingsley által megformált Mazer Rackham látható. Úgy néz ki, hogy Kinsley idén halmozza az élvezeteket, hisz az egy hete debütált Vasember 3-ban is igen erős karaktert hozott.

Tovább

A nap képe

Tovább

Fantasztikus és hátborzongató fotók: a világ az ember után

Régtől érdekli az emberiséget, talán saját halandóságunk tudata miatt, hogy vajon mennyi nyomot hagynánk hirtelen elmúlásunk esetén? Ebből következik a logikus kérdés: mennyi nyomot és milyet hagyna maga a faj, ha hirtelen "elhunyna"? Nem kell ahhoz Az Út vagy a Stalker filmeket megnéznünk, hogy lássuk, hogy nézne ki bolygónk azok után, hogy az emberek hirtelen elhagyják - természeti vagy emberi okokból több területet ki kellett üríteni már, amelyek gyakran hátborzongató képet festenek a teremtés koronájának életéről és távozásáról. Íme néhán fotó, amelyek bemutatják, mit hagytunk a világ egyes helyein magunk után...

Tovább

Hátterünk, a világűr

Különleges képtárat ajánl figyelmünkbe a space.com: a világűrhöz és űrkutatáshoz kapcsolódó képeket tölthetjük le ingyenesen tetszőleges (és gyakran gigantikus) felbontásban. Aki eddig nem tudta, mi lesz az új háttere a számítógépén, ne nagyon keresgéljen tovább - ez a galéria minden tudomány- és sci-fi-kedvelőnek tud olyat mutatni, amit órákig nézegetne.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek